Zenfone 2 mi Z2 mi ?

Allah aşkına size soruyorum bu işin bana göresi size göresi mi var ? Telefon 60 dereceyse yanıyorsa herkes için sıcaktır , ama 40 derecelerde dolaşan telefonlar için artık yok ısınıyor yok soğuk demeyin 40 derece civarında çalışıyor telefonların hepsi genellikle bunun üstüne çıkanlar çok ısınır derim evet , Zenfone 2'nin sadece üst kısmının ısındığını belirtmek istiyorum almayı düşünüyorsanız alt kısmı serin. Bu arada yanlış anlaşılmasın Z2 almasın demiyorum benim burada sitemim arkadaşadır.

ZenFone 2 daha güncel daha kaliteli daha hızlı bir telefon ve arayüz olarak SONY kaybediyor benim tarafımdan. Üstelik ZenFone 2'de 22NANOMETRE işlemci var S6'dan sonraki en iyi nanometreye sahip detaylar grubumuzda Facebook'a Giriş Yap | Facebook

Asus Zenfone 2 nin 16 gb lık versiyonu 1100 lira. Yine 16 gb lık Z2 nin şuanki kampanyalı fiyatları 1450 en uygun kiiii normal fiyatı 1900 lira! Her açıdan Asus.

Uzun vaadeli kullancaksan Z2 zenfone 2 ile baş edemez. Kamera istiyorsan Z2, performans istiyorsan ikisi de iyi. Z2'de ısınma ne kadar bilmiyorum ama Zenfone 2 üst kısmı normal derecede ısınıyor. Pil olarak Z2 uzun gidiyor evet ama aynı uzunlukta şarj oluyor bunu düşünmeni isterim. Zenfone 2 pil 1 gün gider iyi kullanırsan daha fazla gider. Çabuk şarj oluyor. Sana kalmış tasarım v.s konular.

Benimde aklımda olan telefonlar 1300tl 32 GB üst versiyonundan bahsediyorum zenfone2'de çünkü bu model Z2 ile kapışabilir. Fiyatım üzerine 150-200tl daha koyabilirsen Z2 al. Tabi hemen hemen birbirlerine yakın olduğu için gönlüne hangisi yatıyorsa onu almalısın. Ben bakalım ne yapıcam.

Ben de Z2'den yanayım. Zenfone 2'yi henüz elime almadım, belki düşündüğümden farklıdır ama videolarda gördüğüm haliyle Sony kadar kaliteli bir telefonmuş izlenimi bırakmadı.

Ben de Z2'den yanayım. Zenfone 2'yi henüz elime almadım, belki düşündüğümden farklıdır ama videolarda gördüğüm haliyle Sony kadar kaliteli bir telefonmuş izlenimi bırakmadı.
Düşündüğünüzden farklı "Sony kadar" deyişinizi de hiç anlamadım bana göre Sony telefonlar çok daha kaba ele oturmuyor ve çokta ince değil zaten Zenfone 2 ele çok rahat oturuyor kalın dedikleri yer sadece en kalın bölgesi o da kavisli olduğu için biraz , yoksa telefon oldukça zarif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…