Zenfone 2 mi, Zenfone 3 Laser mi alınmalı?

Uğur-Kahriman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Uğur. Yakın zamanda bir telefon alacağım. İnternette gezerken Asus modelleri hoşuma gitti. Bu modellerden iki tanesini beğendim. Birisi Asus Zenfone 2 diğeri ise Asus Zenfone 3 Laser. Asus Zenfone 2’de Intel işlemci var ama Asus Zenfone 3 daha güncel. Sizce hangisini almalıyım? Yoksa bütçemi arttırıp başka Asus modellerinemi yönelmeyilim? Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bütçenizi belirtirseniz muadillerine göre karşılaştırıp tavsiye verebiliriz. Ben de Zenfone 2 Laser kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Size şunu ya da bunu almalısınız diye söylemeden önce bir telefonda en çok neye ya da nelere önem verdiğinizi sormak istiyorum. Mesela ben de telefon alacağım yakın zamanda ama kendi telefonumun sıkıntısından değil de daha çok güncel işletim sistemi versiyonlarından ve yeni dönem çerçevesiz telefon tasarımlarından dolayı. Bir de merak ettiğiniz telefon modellerinin mutlaka inceleme videolarına bakın aklınızdaki bir çok soruya cevap olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…