GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Şubat 2018 #1 Ben telefonu tamirciye yollamıştım Wi-Fi entegresini düzeltmesi için. Ne olduysa verdikten sonra geri aldığımda arka kamerada sorun olmamasına rağmen ön kamera hiç net değil. Yani sanki odaklamıyor gibi. Çok az bir görüntü var. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2018
Ben telefonu tamirciye yollamıştım Wi-Fi entegresini düzeltmesi için. Ne olduysa verdikten sonra geri aldığımda arka kamerada sorun olmamasına rağmen ön kamera hiç net değil. Yani sanki odaklamıyor gibi. Çok az bir görüntü var.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 23 Şubat 2018 #2 Kamera odağı bozulmuş veya tamirci telefonu açarken kamera kısmına iz veya toz bırakmış olabilir. Tekrardan yaptırdığınız yer ile iletişime geçin.
Kamera odağı bozulmuş veya tamirci telefonu açarken kamera kısmına iz veya toz bırakmış olabilir. Tekrardan yaptırdığınız yer ile iletişime geçin.