Zenfone 2 veya G3 almak

Ripred

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1200-1300 TL civarı telefon alacağım. Aslında aklımda Zenfone 2 vardı ama G3 diyenlerin de sayısı oldukça fazla ikisinin de + ve - lerini sıralarsanız bana yardımcı olursunuz.

G3 bana göre güven vermeyen bir telefon çünkü herkes farklı bir şey söylüyor. Eğer gözü kapalı güvenebileceğin bir telefon istiyorsan Asus markasına olan güvenimden dolayı Zenfone 2 seçimine daha sıcak bakıyorum.

G3 ısınmadam dolayı stabil bir cihaz değil ama alınabilir bir cihaz verdiği görüntü kalitesi muhteşem. Zenfone 2'ye gelirsek daha yeni bir cihaz sorunları varmı bilmiyorum ama işlemcisi Intel olması kafamı karıştırıyor.

Telefon alınabilir iyi bir telefon. Paranın hakkını veren telefonlardan. Zenfone 5 ve Zenfone 6 ile bunu kanıtladığını düşünüyorum. Ancak Zenfone 2 alacak iseniz biraz beklemenizi öneririm. İnceleme ve kullanıcı tecrübelerini gördükten sonra almanızı öneririm. LG G2 alır iseniz pişman olmazsınız diye düşünüyorum. İyi bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı