DeeJMert Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2015 #1 Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem en 0-900 arası. Ben Asus Zenfone 2 diye düşünüyorum. Onun yerine başka ne alabilirim?
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem en 0-900 arası. Ben Asus Zenfone 2 diye düşünüyorum. Onun yerine başka ne alabilirim?
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2015 #2 Asus Zenfone 5-6, E5 gibi telefonlar bu fiyat aralığında, bekleyip Zenfone 2 alabilirsin eğer bu fiyat aralığında gelirse.
Asus Zenfone 5-6, E5 gibi telefonlar bu fiyat aralığında, bekleyip Zenfone 2 alabilirsin eğer bu fiyat aralığında gelirse.
D deepdark0 Ziyaretçi 11 Mayıs 2015 #3 Zenfone 5 veya Zenfone 6 tavsiye ederim. Çok iyi telefonlar. Biraz daha ekleme yapar isen G2 tavsiye ederim.
Zenfone 5 veya Zenfone 6 tavsiye ederim. Çok iyi telefonlar. Biraz daha ekleme yapar isen G2 tavsiye ederim.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2015 #4 Silinen üye dedi: Zenfone 5 veya Zenfone 6 tavsiye ederim. Çok iyi telefonlar. Biraz daha ekleme yapar isen G2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi eğer biraz ekleme yapabilirsen hiç düşünmeden G2 al, yani beklemek istemiyorsan. Bence herşeyiyle mükemmel telefon.
Silinen üye dedi: Zenfone 5 veya Zenfone 6 tavsiye ederim. Çok iyi telefonlar. Biraz daha ekleme yapar isen G2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi eğer biraz ekleme yapabilirsen hiç düşünmeden G2 al, yani beklemek istemiyorsan. Bence herşeyiyle mükemmel telefon.
_Zafer Alparslan_ Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2015 #5 Galaxy E5 düşünebilirsin.
parya Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2015 #6 zf2 4GB lik modeli güzel bi cihaz ama cihazım her zaman günçel olsun günçellemeleri en kısa sürede alsın diyorsanız size bügün lansman edilen GMG4 e bakmanızı öneririm diger bi ismiyle androidone.
zf2 4GB lik modeli güzel bi cihaz ama cihazım her zaman günçel olsun günçellemeleri en kısa sürede alsın diyorsanız size bügün lansman edilen GMG4 e bakmanızı öneririm diger bi ismiyle androidone.