Bence verilir eğer uzun süreli kullanım düşünüyorsanız 200 TL daha fazla vermelisiniz. Ama derseniz yeni model çıktığında 1-2 sene sonra falan bunu satıp değiştirebilirim o zaman diğerini de alabilirsiniz şu an için oldukça yeterli. Benim kişisel tavsiyem 32 GB'lık modeli almanız. Telefonun kötü yanı eğer önceden daha hafif ve ince bir telefon kullandıysanız farkı hissedersiniz ve sinir bozucu olabilir şahsen ben tablet kullandığım için önceden pek farkı hissetmiyorum. Power tuşunun üstte olması sıkıntı ama çift tıkla açmayı kullanıyorum veya iki elimi kullanarak tuş ile açıyorum ben fark etmiyorum sıkıntı da yaratmıyor bana. Onun dışında telefon boşta şarj yiyor biraz. Tavsiyem cihazı 1-2 günde bir yeniden başlatmanız ve kullanmadığınız zamanlarda üstün güç tasarrufunda tutmanız. Ek olarak otomatik başlama yöneticisinden uygulamaların direk çalışmasını kapayabiliyorsunuz orada da gereksiz kullanmadığınız uygulamaların bataryanızı yemesini önleyebilirsiniz. Güç tasarrufu zamanlaması modunu da kullanmanızı tavsiye ederim uyuyacağınız saat aralığını seçerseniz gece unuttuğunuzda kendisi geçer istediğiniz moda. Başka bir sıkıntısı yok benim gözümde ekstra olarak sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.