Zenfone 2'de CyanogenMod Kullanan Var Mı?

Daha fazla  
Ben kurmayı becerebildim sonunda arkadaşlar, acaip hızlı ve stabil çalışıyor uçuyor resmen
Gerçekten telefon rahatladı ya, birtek Google Play kurdum programları kurmak için, saf android oldu yani

Son düzenleme:
Kullanmayı çok istiyorum ama kamera modlarının gitmesini istemediğim için kullanamıyorum.

Ben de samsung s3 de cyanogen mod kullanıyorum romun adı ise archidroid. Telefon cidden uçuyor. Batarya performansınızda bir değişiklik var mı acaba?

Sizleri gördükçe ROM atasım geliyor Saf Android gibisi yok. ASUS' un kamerasını kullanmanın bir yöntemini bulabilirsem en yakın zamanda bende atacağım

Hocam aynısının Zenfone 5 sürümünü kullanıyorum. Fakat telefon arada tamamen kitleniyor yeniden başlatmak gerekiyor. Okulda telefon cebimde iken ısınmaya başlıyor garip bir şekilde her tenefüs bakıyorum yaklaşık %10 şarj gitmiş oluyor. Ekranı yaklaşık 5 dakika açıyorum ama %80 şarj gidiyor sorunu hala çözebilmiş değilim. Romun en kötü yanı Asus Pixel Master kameranın olmaması yani çok iyi bir programdı özellikle gece çekimleri.

ASUS' un kamerasını kullanmanın bir yöntemi varmı acaba ?
Xda forumlarından bir kişi Asus'un uygulamalarını portluyordu. Ben eski telefonuma Asus Launcher yüklemiştim ama kamera portu var mı bilmiyorum.

Bende CM kullanmak istiyorum ama garanti dışı olacak diye yapmıyorum.

Xda forumlarından bir kişi Asus'un uygulamalarını portluyordu. Ben eski telefonuma Asus Launcher yüklemiştim ama kamera portu var mı bilmiyorum.

Bende CM kullanmak istiyorum ama garanti dışı olacak diye yapmıyorum.
Teşekkür ederim. Bakayim bulabilirsem isteyen kişilere link atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…