R rgoklegok Megapat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2017 #1 Zenfone 3'e nasıl uygulama taşınır bilmiyorum. Micro SD karta taşımakla ilgili bir seçenek çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2017
AmrasElessar Hectopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi - Data Analizcisi 12 Aralık 2017 #2 rgoklegok dedi: Zenfone 3'e nasıl uygulama taşınır bilmiyorum. Micro SD karta taşımakla ilgili bir seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Uygulamalarım kısmında, taşıyacağınız uygulamaya tıklayıp, kayıt yerini değiştirebilmeniz gerek. Android bunu artık desteklemekte. Link2SD adlı uygulamayı GooglePlay Store'dan edinebilirsiniz.
rgoklegok dedi: Zenfone 3'e nasıl uygulama taşınır bilmiyorum. Micro SD karta taşımakla ilgili bir seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Uygulamalarım kısmında, taşıyacağınız uygulamaya tıklayıp, kayıt yerini değiştirebilmeniz gerek. Android bunu artık desteklemekte. Link2SD adlı uygulamayı GooglePlay Store'dan edinebilirsiniz.