S Semi Ziyaretçi 17 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar ZenFone 4 almak istiyorum. Alsam normal kullanım için sıkıntı çıkartır mı?
M Memoli3342 Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2014 #2 Kötü bir telefon değildir.Sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 18 Ekim 2014 #3 Bence karar vermeden önce Lumia 630'a da bakın.
S Semi Ziyaretçi 18 Ekim 2014 #5 brk35 dedi: Bence karar vermeden önce Lumia 630'a da bakın. Genişletmek için tıkla... Baktım. Teşekkür ederim kararımı da verdim Lumia alacağım.
brk35 dedi: Bence karar vermeden önce Lumia 630'a da bakın. Genişletmek için tıkla... Baktım. Teşekkür ederim kararımı da verdim Lumia alacağım.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 18 Ekim 2014 #6 Silinen üye dedi: Baktım. Teşekkür ederim kararımı da verdim Lumia alacağım. Genişletmek için tıkla... Böyle kararlar her zaman pişmanlıktan başka bir şey vermiyor.Lumia kim Asus Zenfone Kim...
Silinen üye dedi: Baktım. Teşekkür ederim kararımı da verdim Lumia alacağım. Genişletmek için tıkla... Böyle kararlar her zaman pişmanlıktan başka bir şey vermiyor.Lumia kim Asus Zenfone Kim...
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 18 Ekim 2014 #7 Şimdiden hayırlı olsun. Doğru bir karar verdiniz.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 18 Ekim 2014 #8 brk35 dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Doğru bir karar verdiniz. Genişletmek için tıkla... Alınca yazarsın doğru kararını ama yinede hayırlı olsun
brk35 dedi: Şimdiden hayırlı olsun. Doğru bir karar verdiniz. Genişletmek için tıkla... Alınca yazarsın doğru kararını ama yinede hayırlı olsun
the_price Hectopat Katılım 10 Nisan 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2014 #9 Sizi kararınızdan caydırmak istemem ama Asus zenfone her zaman daha iyidir.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 18 Ekim 2014 #10 the_price dedi: Sizi kararınızdan caydırmak istemem ama Asus zenfone her zaman daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Adamsın kardeşim
the_price dedi: Sizi kararınızdan caydırmak istemem ama Asus zenfone her zaman daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Adamsın kardeşim