ZenFone 4 almaya Değer mi?

Ben Zenfone 4'ten bahsettiği için Lumia 630 önerdim. Benim demek istediğim Zenfone 4 almaktansa Lumia 630 almak daha iyi. Zenfone 5 daha yüksek fiyatta olduğu için onu dahil etmedim.
Her ne olursa olsun Asus Zenfone 4 Android

450 TL fiyatı var. Gayet fiyatına göre kullanışlı. Asus Zenfone 5 almanı önerirdim ancak bütçen yoksa tercih edebileceğin güzel telefonlardan bir tanesi.

Dipçe : Mediamarkt fiyatını söyledim.

Benim de android en sevdiğim işletim sistemidir fakat Lumia 630'un Zenfone 4'ten hızlı olduğunu inkar edemeyiz.

Eğer bütçeniz Zenfone 5'e yetiyorsa tabiki Zenfone 5 daha iyi bir tercih olur fakat Zenfone 4 mü Lumia 630 mu diyorsanız Lumia 630 derim.

Ben seni kararından caydıracaksam sakın alma diyorum Zenfone 4 isteklerinizi karşılayacak bir telefon değildir. 250 tl ekleyip zenfone 5 almak daha mantıklı.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler fakat kararımı verdim. Lumia alacağım. Zaten ilk kararım oydu fakat bir çelişkiye düşmüştüm. Şimdi tekrar dilediğim cihaza karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…