Zenfone 4 mü S3 Mini mi?

medal55

Kilopat
Daha fazla  
S.a arkadaşlar ben telefon değiştircem ancak öyle büyük bir şey almıycam. Oyun fazla oynamam. Yapcaklarım : Youtubedan video izlemek. İnternette dolaşmak. Müzik dinlemek. Sosyal medya. Bana hangisini önerirsiniz?
Zenfone 4 de gorilla glass 3 var, kitkat var, işlemcisi 200mhz daha güçlü. S3 miniye bakacak olursak flashı ve ön kamerası var. Rom desteği fazla. Bir türlü karar veremedim. Hangisi daha performanslı?

Kamera fazla kullanmıyorum zaten ama flash lazım olabilir mi onu düşünüyorum. Bazen akşamları kitap,fotokopi tarzı şeylerin fotoğrafını çekmem gerekebiliyor.

S3 mini value edition diye bir telefon daha buldum. 4.4.2 falan almis islemci freka si zf4 ile ayni. Flash ise arkadaslarla birbirimize kitapdan soru fotosu cekerken lazim oluyor.

S3 mini value edition diye bir telefon daha buldum. 4.4.2 falan almis islemci freka si zf4 ile ayni. Flash ise arkadaslarla birbirimize kitapdan soru fotosu cekerken lazim oluyor.

Flaşsız sadece ortam ışığı ile de kitaptan fotolar çekiliyor ben çok çektim öyle.
Ayrıca dediğim gibi güncelliğini yitirmiş bir cihaz yerine Zenfone 4 almak en iyisi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı