Zenfone 5 5.0 Güncellemesi

lerumma

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Evet şuan herkes ''Aa acaba şu kişiye güncelleme mi geldi, hemen bakayım belki benimkisine de gelmiştir.'' bu cümleyi aklına getirdi fakat öyle bir şey yok :D Android 5.0 geldiğinde şarj hemen biter mi yoksa bu süre uzar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal azalacaktır her cihazda olduğu gibi , benim G2'min şarjı bile azaldı fakat 5.1.1 verirse artacaktır ki vereceğini sanmıyorum. Şuan 5.1.1 çıktı bunu her firma için söylüyorum android 5.1 altı hep sorunlu düzeltme güncellemesi veren var , fakat 5.1.1'i verseler sorun tamamen düzelecek bilmiyorlar.

Pil süresi uzacak diye tahmin ediyorum Çünkü güncellemenin geç gelmenin bir nedeni de bu. bi RAM sorunu bir de batarya bunları düzeltmek için bu kadar geç güncelleme geliyor. Eğer RAM sorununu hallederlerse zaten pil daha uzun dayanacaktır.

Şunu da eklemek isterim güncelleme mayıs sonu ile haziranın 15 arasında yayımlanması tahmin ediliyor. Tabi daha önce bitirirlerse daha önce de olabilir.

Büyük ihtimal azalacaktır her cihazda olduğu gibi , benim G2'min şarjı bile azaldı fakat 5.1.1 verirse artacaktır ki vereceğini sanmıyorum. Şuan 5.1.1 çıktı bunu her firma için söylüyorum android 5.1 altı hep sorunlu düzeltme güncellemesi veren var , fakat 5.1.1'i verseler sorun tamamen düzelecek bilmiyorlar.
Tabi LG, Samsung, HTC gibi dünya markaları bilmiyor, sen biliyorsun. :)

Bunlar internetteki tahminler. Bu konu ile ilgili mail gönderdim. Sormuşlar cevap yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi gunler ben bisey danismak istiyorum bende note 3 var simdi ben buna android 5.0 rusya romunu kursam turkiyr icin guncelleme geldiginde tekrar turkiyr romunu kurabilir miyim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı