ZenFone 5 değiştirilmeli mi?

Makaleler
5
Yer
Fortress Vader
Merhabalar, yaklaşık 3 yıldır ZenFone 5 kullanıyorum, sorunlar çıkmaya başladı telefonumda. Mikrofonu çalışmıyor, sadece hoparlör moduna aldığımda konuşabiliyorum, kulaklık girişi çalışmıyor ve uygulamalarda donma meydana gelmeye başladı. Bu aralar dışarı çıkmadığım için mikrofon çok bir problem değil benim için, ancak değiştirip değiştirmeme konusunda ikilemler yaşıyorum.

Değiştirmeli miyim?

Değişrirmeye karar verirsem ZenFone 5 kalitesinde cihaz önerme şansınız var mı?

Telefonda çok oyun oynamıyorum, ara sıra supercell oyunları sadece. Ayda bir belki PUBG'ya da CoD. Kamera performansı önemli, hızlı çalışması ve donma yaşamaması da önemli. Bütçe için maksimum 4500'ler diyebiliriz sanırsam.

Teşekkürler şimdiden.

Kullandığım telefon;

3 yıldır kullanmışsınız hocam değiştirseniz tabii içinize bir ferahlama gelir çünkü cihaz artık ben eskidim diye bağırmaya başlamış.
Bırakın 4500'ü 3000'e bile artık bu telefondan çok çok daha iyi cihazlar bulunabiliyor PUBG'yi de CoD'u da rahatça oynatabilecek.

Aslında değiştirmek istiyorum ancak alacağım telefonun memnun etmeme korkusu var içimde. Dediğim gibi oyunlar ilk planda değil benim için, üçüncü hatta dördüncü planda.
İlk isteğim cihazdan beni 3-4 yıl üzmeden götürmesi, yazılımsal ve kamera konusunda.
Ne önerirsiniz 4500'e kadar?

Hocam yazılım, kalite ve kamera dedinizde aklıma geldi 4500'e iPhone SE 2 vardı ona bir bakın isterseniz belki beğenebilirsiniz bataryası düşük gelebilir ama IPhone'lar sizde biliyorsunuzdur göründüğü gibi olmuyor genellikle düşük ama gözüktüğü gibi değil.

Evet, iPhone SE2 listemde onu düşünüyorum ancak ekranı ve bataryası düşündürtüyor. iPhone SE2 için alternatif arıyorum aslında.

Realme 7 Pro.
Samsung Galaxy m51.
POCO X3 NFC.

Bu cihazlar fiyatlarını hak eden cihazlar kanımca bu 3'ünden hangisi derseniz Realme 7 Pro derdim ben.

Hocam 4500 TL bütçe varken bu 3 cihaz çok saçma değil mi sizce de arkadaş kaliteli istemiş 4500'lere çok daha kaliteli cihazlar bulunamazmı 3 cihazda çok kaliteli evet ama 3500 TL'ye göre kaliteli hatta bazıları 4000 diyelim 2 cihaz zaten direkt olarak plastik malzeme kalitesi ile batırıyor.
Hadi Realme 7 M51 bir şey denilmez ama X3 nedir ya lütfen ya lütfen.

Realme 7 Pro.
Samsung Galaxy M51.
POCO X3 NFC

Bu cihazlar fiyatlarını hak eden cihazlar kanımca bu 3'ünden hangisi derseniz Realme 7 Pro derdim ben.
Xiaomi cihaz düşünmüyorum, garantisi ve yazılım sorunları yüzünden. M51'i de listeme ekledim, teşekkürler. Realme 7 Pro'nun yazılımsal sorunları olduğunu duydum, OneUI gibi bir arayüz istiyorum ben, memnun eder mi?
Malzeme kalitesi evet önemli benim için, ancak fiyatının hakkını sonuna kadar verebilecek bir cihaz ise 3500 seviyesi sorun oluşturmaz.

Hocam Realme 7 Pro yazılımsal anlamda çok üstün bir cihaz çok yakın arkadaşım diyor aldığım gün 52 tane güncelleme vardı diye yani en küçük sorun için bile uğraşabilir Realme markası (bir aralar Oppo'nun alt markasıydı zaten bu cümle bile yeterli)
3500 parasının hakkını sonuna kadar verir hocam hepside (POCO X3 hariç) ama 4500'e çok çok daha kaliteli ve iyi cihazlar alabilirsiniz. M51 batarya konusunda rakipsiz bir telefon ama performansı düşük Realme 7 Pro çok temiz bir cihaz ama 3 yıl sonra sizi üzebilir o da.

Realme GT 5G'nin yakın bir zamanda çıkacağını duydum, bilgin var mı cihaz hakkında? Beklenmeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…