ZenFone 5 değiştirilmeli mi?

POCO X3 ses kalitesi kamera ve ekran kalitesiyle fiyatıyla rakipsiz şu an dediğim 2 cihazla da kapışıyor 4000-5000 arasına amiral gemilerinin özellikleri kısılmış Lite telefonlarını alacağıma bu 3 cihaz daha alınası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yakın çevremde Realme 5 Pro kullanan var çok memnun kendisi CoD mobile oynarken felan izledim kendisini oyun akıyordu kaldıki 7 Pro çok daha iyi olacaktır ondan

Son düzenleme:
Hocam bence SE2'ye bir şans verin. Ekosistem değişimi de olmuş olur ve bu bütçede kamera ve yazılım önceliğiniz de varken alternatifi yok gibi. Performans konusuna değinmedim ama o konuda da oldukça iyi.

Hocam bence SE2'ye bir şans verin. Ekosistem değişimi de olmuş olur ve bu bütçede kamera ve yazılım önceliğiniz de varken alternatifi yok gibi.
SE 2020'ye şans vermek istiyorum gerçekten ama dediğim gibi ekran ve batarya korkutuyor. Ekranın aşırı küçük geleceğini düşünmüyorum ama ekran oranı can sıkabilir gibi duruyor, şuan kullandığım Zenfone 5'in ekran oranının daha büyük olması korkutuyor.
Güzel bir alternatif bulamazsam SE2 seçeceğim gibi duruyor, hayırlısı.

SE2'nin bana göre tek eksisi ekran çözünürlüğü. Batarya yine bir şekilde halledilir ki ne kadar iyi kötü bilmiyorum.

Düşünürseniz ikinci el XR veya 11 bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Yok düşünmem derseniz şahsen SE de denedim bir problemi olduğunu düşünmüyorum.

İkinci el düşünmüyorum, teşekkürler cevabın için. SE'deki ekran ve batarya düşündürtüyor.

Aslında çok düşünecek bir şey yok sadece kullandığınız ekranın büyüklüğü daha fazla ise bir süre boyunca ekranı küçük gelecek gözünüze. Çözünürlük ve renk aralığını gözle pek ayırt edemezsiniz.

Hocam selamlar, konuyu hortlatmış oluyorum kusura bakmayın. Elimde ekranı çalışmayan bir zenfone 5 var eğer sizdeki duruyorsa değerlendirebilme şansımız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…