Zenfone 5 ekran bozuldu!

danego61

Kilopat
Yer
Nilüfer/Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu olay okulda iken başıma geldi. O gün zaten sınav vardı. Hemde 2 tane. Telefon hep cebimdeydi. Sadece 1 kere çıkardım. 2. kez çıkardığımda ise telefon bu haldeydi. Sizce garanti kapsamındamı olur bu olay. Yoksa kullanıcı hatası deyip ücret alırlar mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eğer pantolonunuzun cebi küçükse telefon orada sıkışmış ve ekranı baskıya maruz kalmış olabir. Bende de Zenfone 5 var kılıf aldım güvenle kullanıyorum. Eğer telefonu alırken sigortasını yaptırdıysanız ekranı değişebilirler.

Eğer pantolonunuzun cebi küçükse telefon orada sıkışmış ve ekranı baskıya maruz kalmış olabir. Bende de Zenfone 5 var kılıf aldım güvenle kullanıyorum. Eğer telefonu alırken sigortasını yaptırdıysanız ekranı değişebilirler.
Cebim küçük değil içine rahatlıkla sığıyor artı kabımda var. Kap o kadar da iyi birşey değil sadece kirlenmesin diye almıştım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı