10UR Hectopat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #11 Ekranda aşınma, çizik, çatlama, kırık gibi durumlar yoksa garanti kapsamına girer diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2014
danego61 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 84 Yer Nilüfer/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2014 #12 10UR dedi: Ekranda aşınma, çizik, çatlama, kırık gibi durumlar yoksa garanti kapsamına girer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekranda yada başka bir yerinde çizik bile yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2014
10UR dedi: Ekranda aşınma, çizik, çatlama, kırık gibi durumlar yoksa garanti kapsamına girer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekranda yada başka bir yerinde çizik bile yok.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #13 Öncelikle telefonunuz için geçmiş olsun. Konuyla alakası yok ama telefonu kontrol etmek için hangi programı kullandınız?
Öncelikle telefonunuz için geçmiş olsun. Konuyla alakası yok ama telefonu kontrol etmek için hangi programı kullandınız?
P padawan Hectopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #14 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Öncelikle telefonunuz için geçmiş olsun. Konuyla alakası yok ama telefonu kontrol etmek için hangi programı kullandınız? Genişletmek için tıkla... Asusun kendi programı olan PC Link.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Öncelikle telefonunuz için geçmiş olsun. Konuyla alakası yok ama telefonu kontrol etmek için hangi programı kullandınız? Genişletmek için tıkla... Asusun kendi programı olan PC Link.