Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #1 Değişim olarak değil de kendim değiştirmek için camı nerden bulabilirim?
U UKMan Ziyaretçi 5 Şubat 2015 #2 Berkay Aydın dedi: Değişim olarak değil de kendim değiştirmek için camı nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yere götürün cam değiştirmek istiyorum diyin, ellerinde cam mevcutsa satın almak istediğinizi söyleyin.
Berkay Aydın dedi: Değişim olarak değil de kendim değiştirmek için camı nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yere götürün cam değiştirmek istiyorum diyin, ellerinde cam mevcutsa satın almak istediğinizi söyleyin.
Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #3 Peki ekran değişimini kendim yapabilir miyim? Zarar verme riskine değer mi fiyat farkı?
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #4 Berkay Aydın dedi: Peki ekran değişimini kendim yapabilir miyim? Zarar verme riskine değer mi fiyat farkı? Genişletmek için tıkla... Bence bilen birinin yapması daha uygun. 30 40 tl işçilik için bence değmez yapmaya çalışmanıza. Ayrıca bozma riskiniz de var.
Berkay Aydın dedi: Peki ekran değişimini kendim yapabilir miyim? Zarar verme riskine değer mi fiyat farkı? Genişletmek için tıkla... Bence bilen birinin yapması daha uygun. 30 40 tl işçilik için bence değmez yapmaya çalışmanıza. Ayrıca bozma riskiniz de var.
Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #5 Teşekkürler.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 5 Şubat 2015 #7 Camı götür 10-20 TL'ye takarlar. Sen uğraşma boşver.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #8 Tam olarak sorununuz sadece cam kırık ancak dokunmatik ve ekran sorunsuzsa ön cam değişecek ve 10-20tl takılmaz.
Tam olarak sorununuz sadece cam kırık ancak dokunmatik ve ekran sorunsuzsa ön cam değişecek ve 10-20tl takılmaz.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 6 Şubat 2015 #9 Camı sen götürürsen takarlar 10-20 TL'ye. (Tabi telefoncu kazıkçı değilse)
Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #10 Cam da çok küçük çizik var ondan sordum. İçinde bi problem yok.