Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #1 Zenfone 5 telefonumda istemediğim bir widget var. Örnek olarak fotoğraftaki. Nasıl kaldırabilirim? Sorunu çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan buldum. Not:Kilit ekranından ''Wigdet'ları etkinleştir'' seçeneği işaretli olacak. Dosya Ekleri Screenshot_2015-02-05-21-36-16.jpg 202,5 KB · Görüntüleme: 297 Son düzenleme: 5 Şubat 2015
Zenfone 5 telefonumda istemediğim bir widget var. Örnek olarak fotoğraftaki. Nasıl kaldırabilirim? Sorunu çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan buldum. Not:Kilit ekranından ''Wigdet'ları etkinleştir'' seçeneği işaretli olacak.
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #2 İstemediğiniz widget kilit ekranında mı ?
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #3 Go to Hell dedi: İstemediğiniz widget kilit ekranında mı ? Genişletmek için tıkla... Evet.