Arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir telefon alacağım. ZenFone 5 düşünüyorum ama emin olamadım. Öneriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca amacım %60 oyun. Şarj 1 günü çıkarsa yeter.
Ben tüm günümü okulda her teneffüs (ders boş ise o da dahil) Minecraft, Asphalt 8 oynayarak geçiriyordum ve kullandığım cihaz S3 Mini. Bu cihaz benim 1 günümü kolayca çıkarırken %60'lık bir oyun süresini Zenfone 5 çok kolay kaldırır.
Eğer oyunları telefon prize takılı iken oynayacak isen alınabilir. Çünkü pili uzun süre oyun oynatmaz. Kötü bir pil performansı var. Dış hoparlörün sesi'de az.
Bütün tenefüsleri toplasan 1 saat ediyor. Bir ders boş olsa 2 saat eder. Bu iyi bi pil performansı mı? Zenfone 5 i kullanan biri olarak söylüyorum fiyatına göre çok iyi özellikleri var ama şarj süresi bunlardan biri değil.
Zenfone 6 kullanıyorum tüm günümü sosyal medyada veya oyunlarda geçiriyorum sabah 100 şarjda aldığım zaman akşam eve gelene kadar rahat rahat geçiriyorum tabi son anlarda %10 gibi bir şarj kalıyor üstelik telefon yaklaşık %50 şarja düşene kadar çok iyi performans veriyor örneğin mortal combat x oynuyorsam 20 dakika oynadıysam yarısı yani %10 şarj gidiyor eğer bütçen yetiyorsa ki zenfone 2 almanı öneririm 5 yerine.