ZenFone 5 nasıldır?

Emre..._...Kaya

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir telefon alacağım. ZenFone 5 düşünüyorum ama emin olamadım. Öneriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca amacım %60 oyun. Şarj 1 günü çıkarsa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir güzel bir telefon. Pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Eğer büyük ekran seviyor isen Zenfone 6 düşünmeni öneririm.

Ben tüm günümü okulda her teneffüs (ders boş ise o da dahil) Minecraft, Asphalt 8 oynayarak geçiriyordum ve kullandığım cihaz S3 Mini. Bu cihaz benim 1 günümü kolayca çıkarırken %60'lık bir oyun süresini Zenfone 5 çok kolay kaldırır.

Bütün tenefüsleri toplasan 1 saat ediyor. Bir ders boş olsa 2 saat eder. Bu iyi bi pil performansı mı? Zenfone 5 i kullanan biri olarak söylüyorum fiyatına göre çok iyi özellikleri var ama şarj süresi bunlardan biri değil.

Zenfone 6 kullanıyorum tüm günümü sosyal medyada veya oyunlarda geçiriyorum sabah 100 şarjda aldığım zaman akşam eve gelene kadar rahat rahat geçiriyorum tabi son anlarda %10 gibi bir şarj kalıyor üstelik telefon yaklaşık %50 şarja düşene kadar çok iyi performans veriyor örneğin mortal combat x oynuyorsam 20 dakika oynadıysam yarısı yani %10 şarj gidiyor eğer bütçen yetiyorsa ki zenfone 2 almanı öneririm 5 yerine.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı