Kerem Can Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #1 Merhaba Vodofone hattı ve Zenfone 5 kullanıyorum. Bütün Sosyal Medya'ya giriyorum fakat İnstagram'a giremiyorum. Mobil veri üzerinden DNS açmak mümkün müdür? Cevaplarınız için şimmdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2015
Merhaba Vodofone hattı ve Zenfone 5 kullanıyorum. Bütün Sosyal Medya'ya giriyorum fakat İnstagram'a giremiyorum. Mobil veri üzerinden DNS açmak mümkün müdür? Cevaplarınız için şimmdiden teşekkürler.
K Kadıköy Ziyaretçi 7 Nisan 2015 #2 DNSet var, VPN oluşturuyor ama aslında yaptığı sadece DNS değiştirmek, VPN programı gibi düşünmemek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2015
DNSet var, VPN oluşturuyor ama aslında yaptığı sadece DNS değiştirmek, VPN programı gibi düşünmemek lazım.
Kerem Can Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #3 İndirdim fakat hala açılmıyor. Vpn oluyor galiba ben tam bilmiyorum.
K Kadıköy Ziyaretçi 7 Nisan 2015 #4 Ben deniyorum, mesela 4shared erişimi normalde sıkıntı ama DNS ile girilebiliyor, DNset ile de rahatça girebiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2015
Ben deniyorum, mesela 4shared erişimi normalde sıkıntı ama DNS ile girilebiliyor, DNset ile de rahatça girebiliyorum.