FOSLU SISTIK Picopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 175 Yer Öyle Bir Yerler İşte Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #11 lengthok dedi: Bir fark hissetmedim. Normal ayarına mı çekeyim? Genişletmek için tıkla... Otomatikte kalsın. Video oyun filan oynarken o kendini canlı olarak ayarlar daha güzel görüntü alırsınız. Şarja da çok etkisi yok.
lengthok dedi: Bir fark hissetmedim. Normal ayarına mı çekeyim? Genişletmek için tıkla... Otomatikte kalsın. Video oyun filan oynarken o kendini canlı olarak ayarlar daha güzel görüntü alırsınız. Şarja da çok etkisi yok.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 27 Ağustos 2020 #12 FOSLU SISTIK dedi: Otomatikte kalsın. Video oyun filan oynarken o kendini canlı olarak ayarlar daha güzel görüntü alırsınız. Şarja da çok etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır otomatik yaptım.
FOSLU SISTIK dedi: Otomatikte kalsın. Video oyun filan oynarken o kendini canlı olarak ayarlar daha güzel görüntü alırsınız. Şarja da çok etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır otomatik yaptım.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.222 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2020 #13 lengthok dedi: Bir fark hissetmedim. Normal ayarına mı çekeyim? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir kullanım için bence tabii ki normalde olmalı. Gözleriniz daha çok yorulur bu şartlarda. Otomatik ayarında tutarsanız daha iyi olur.
lengthok dedi: Bir fark hissetmedim. Normal ayarına mı çekeyim? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir kullanım için bence tabii ki normalde olmalı. Gözleriniz daha çok yorulur bu şartlarda. Otomatik ayarında tutarsanız daha iyi olur.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 27 Ağustos 2020 #14 The Butcher of Blaviken dedi: Daha iyi bir kullanım için bence tabii ki normalde olmalı. Gözleriniz daha çok yorulur bu şartlarda. Otomatik ayarında tutarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır açtım.
The Butcher of Blaviken dedi: Daha iyi bir kullanım için bence tabii ki normalde olmalı. Gözleriniz daha çok yorulur bu şartlarda. Otomatik ayarında tutarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır açtım.