Zenfone 6 Alacağım. Nereden Almalıyım?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bu hafta içinde Asus Zenfone 6 alacağım. Hangi mağazadan almalıyım? Veya tavsiye edebileceğiniz, garanti sorunu çıkarmayan bir internet sitesi var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Teknosa veya Vatan'da satılıyor.İstediğinizden alabilirsiniz.

İyi akşamlar hocam. Ben yaklaşık 3 ay önce Vatan Bilgisayardan Asus Zenfone 5 aldım kullanmaya da devam ediyorum bir sıkıntı yok garantide ne sıkıntı çıkar zaman gösterir...

Ben de size güvenerek Vatan Bilgisayar' dan almaya karar kıldım o zaman. Her birinizin yorumu için tekrar teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

Tekno'sayı tavsiye eymiyorum. Bizzat kendim teknosa'da başıma gelmeyen kalmadı. Zamanında bir telefon aldım, arızalandı gönderdim servise. Yapılmadan geri geldi ama yaptık dediler. Ben bir daha gönderdim yine aynısı olsu. Derken telefonu değiştirmişler diye söylediler. Ben heyecanla beklerken yeni telefonu; eski ve büyük ihtimalle kullanılmış Sony Experia Neo V MT11i modelini gönderdiler ve geldiğinde kağıda sarılı bir şekilde elime ulaştı. Kutu vs. hiç bir şeyi yokdu. Daha oraya asla girmem bile. Şimdi karar senin.

Bence zenfone 6yı hiç alma birkaç ay bekleyip zenfone 2 almalısın .

4 GB ram olacağı söyleniyor. Bu 4 GB' nin yanında da güçlü bir işlemci koyacaklar galiba. Fiyat aynı şekilde 799 TL olacak mı?

Orasını pek bilmiyorum ama yurt dışında 250 dolar olarak piyasaya sürüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…