Ne kadar zaman güncelleme alır?
Oyun, pil performansı nasıl?
Sonradan Samsung gibi kasmalar olur mu?
Kötü özelliği var mı?
Kullanan arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim
Boyutun böyle olması benim için iyi. Zenfone 2 çok geç gelecekmiş zaten 2gb olanı ile abartılı bir fark yok. Benim için ilerde aşırı kasmaması, güncelleme, pil ve oyun performansı önemli.
Zenfone 6 kullanıyorum. Nisan gibi Android 5.0 gelecek. Oyun performansı çok iyi. Pilde aynı şekilde. Kesinlikle pişman etmez. Samsung gibi kasmalar kesinlikle olmaz. Zen UI arayüz çok iyi. Ve Asus sürekli güncelleme yapıyor ve yenilik getiriyor arayüze. Kötü özelliği yok gibi. Zaten bu fiyata bu kadar iyi telefon kesinlikle yok. Aksini iddia eden varsa çıksın.
Birde unutmadan büyüklüğü eğer bir işte çalışıyorsan eğilip kalkarken sıkıntı olabilir. Yoksa Zenfone 5 alabilirsin. Özellikleri aynı sadece boyut küçük. Ama Zenfone 6 keyfi bir başka.
Biri işlemcinin İntel olası, biri çerçeve genişliği. Telefonun ekranı zaten 6, bi de üstüne çerveçe geniş olunca tablet gibi olmuş.
Rom yüklemek istediğin zaman çok fazla seçeneğin olmayacaktır.
Bununların dışında on numara telefon.
Android telefonlar içinde, o fiyat aralığında bildiğim kadarıyla daha iyi bir telefon yok. Kesinlikle alınabilir.
Zenfone2 bekleyip beklememek sana kalmış. Arada çok bariz bir uçurum yok. Hatt G2-G3 olayı gibi bile olabilir. G3 daha üst model olmasına rağmen G2'nin halen daha mantıklı bir tercih olması gibi