S samed şen Hectopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #1 Zenfone 6 ile lolipop sürüm düşürme yapıyodum, birden telefon kapandı ve başlangıç ekranında biraz bekliyip kendisine restart atıyor. Androidboot menüsü de açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2015
Zenfone 6 ile lolipop sürüm düşürme yapıyodum, birden telefon kapandı ve başlangıç ekranında biraz bekliyip kendisine restart atıyor. Androidboot menüsü de açılmıyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Haziran 2015 #2 Bunun için yapman gereken recovery moda girip wipe date ve cache yapman. Önemli belgelerin varsa yedeklerini aldığını varsayıyorum.
Bunun için yapman gereken recovery moda girip wipe date ve cache yapman. Önemli belgelerin varsa yedeklerini aldığını varsayıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Haziran 2015 #3 Hard Reset atmayı dene: Tamamen emin ol pilin dolu olduğundan ZENFONE 6'yı kapa Güç Düğmesi + Ses Yukarı düğmesine birkaç saniye basılı tut, metin menüsü gelince her iki düğmeyi bırak Bu metin menüsünde, Recovery seç ve Güç Düğmesi ile onayla Buradan cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.
Hard Reset atmayı dene: Tamamen emin ol pilin dolu olduğundan ZENFONE 6'yı kapa Güç Düğmesi + Ses Yukarı düğmesine birkaç saniye basılı tut, metin menüsü gelince her iki düğmeyi bırak Bu metin menüsünde, Recovery seç ve Güç Düğmesi ile onayla Buradan cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.