Zenfone 6 Zenfone 5?

LordArtezi

Hectopat
Daha fazla  
Hangisin tavsiye edersiniz? Amerikadan getitirme şansım var.
Fiyat farkı çok fazla yok.

Sistem olarak çok fark ediyor mu? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Asus Zenfone 6 (altı inç ) boyutunda ve birazcık tablet boyutunda oluyor. Asus Zenfone 5 ise (beş inç) ve gayet uygun olabilir. Ben olsam bütçem düşük ise Asus Zenfone 5 alırdım.

Bir kısım alın diyor bir kısım almayın

Anlamadım ben bir şey. Hangisi daha iyidir sizce?
Bence o fiyata Android telefon almayın.
Windows Phone işletim sistemli telefonlara yönelin.
Çünkü düşük fiyata Android, kararlılık bakımından iyi olmuyor.
Windows Phone ile 2-3 sene idare edersin.
Android ile 1-2 sene idare edersin.
Aradaki fark budur.

Bence o fiyata Android telefon almayın.
Windows Phone işletim sistemli telefonlara yönelin.
Çünkü düşük fiyata Android, kararlılık bakımından iyi olmuyor.
Windows Phone ile 2-3 sene idare edersin.
Android ile 1-2 sene idare edersin.
Aradaki fark budur.
Hocam Asus bas bas bağırıyor arayüzü sade diye. Hem 2 gb ram, çift çekirdekli 1.6 ghz işlemci kasması mümkün değil. Full hd ekran da değil yani kasma ihtimal yok. Androin kasması eskilerde kaldı. Bu telefon bu parayı fazlasıyla hakediyor. Şu an için F/P kralı diyebiliriz.

Ben de alacağım ama Tr'de şu an satan mağaza yok. :(

Hocam Asus bas bas bağırıyor arayüzü sade diye. Hem 2 gb ram, çift çekirdekli 1.6 ghz işlemci kasması mümkün değil. Full hd ekran da değil yani kasma ihtimal yok. Androin kasması eskilerde kaldı. Bu telefon bu parayı fazlasıyla hakediyor. Şu an için F/P kralı diyebiliriz.
Dostum ben Zenfone'yi yukarıda anlatmış olduğum nedenden dolayı ısınamadım.İşlemci bakımından kaybediyor Zenfone.Uyumlu uygulama sayısı az ve işlemci tabanı henüz yerine oturmuş değil.

Siz ısınamadınız diye bazılarına bunu önermemenizi yanlış buluyorum.

Konuyu açan arkadaş videoları izle oyun program performanslarını izle kendine göre karar ver.

Asus gibi bir firmanın bu sorunu da çözeceğine inanıyorum. Asus kalitesi tartışılmaz. Hangi ürün olursa olsun kaliteli üretiyorlar. Telefon piyaasasından pay kapmak istediğini de düşünürsek bu telefonlarda bütün açıkları, sıkıntıları halledeceklerdir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı