Lensyrr Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Zengin hikayeli, sürükleyici ve sağlam grafikli oyunlar önerin. Uzun zamandır arıyorum ama bulduklarım da benim tarzım değil.
Zengin hikayeli, sürükleyici ve sağlam grafikli oyunlar önerin. Uzun zamandır arıyorum ama bulduklarım da benim tarzım değil.
MrZeusBeys Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Half-Life Stardew Valley. Slime Rancher. Max Payne.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 5 Mart 2023 #3 Tarzınızı da söylerseniz ona göre öneri yapalım çünkü ilk gelecek oyun önerileri belli.
Ensar Furkan yaşar Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Lensyrr dedi: Zengin hikayeli, sürükleyici ve sağlam grafikli oyunlar önerin. Uzun zamandır arıyorum ama bulduklarım da benim tarzım değil. Genişletmek için tıkla... GTA sandreas
Lensyrr dedi: Zengin hikayeli, sürükleyici ve sağlam grafikli oyunlar önerin. Uzun zamandır arıyorum ama bulduklarım da benim tarzım değil. Genişletmek için tıkla... GTA sandreas
Skles Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 RDR2, God of War, Death Stranding, Last of Us.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 5 Mart 2023 #7 MrZeusBeys dedi: Half-Life Stardew Valley. Slime Rancher. Max Payne. Genişletmek için tıkla... Ensar Furkan yaşar dedi: GTA sandreas Genişletmek için tıkla... Sağlam grafikli oyun önerisine bu kadim oyunları önermeniz gözlerimi yaşarttı dostlarım. Bazı şeyler eskimez
MrZeusBeys dedi: Half-Life Stardew Valley. Slime Rancher. Max Payne. Genişletmek için tıkla... Ensar Furkan yaşar dedi: GTA sandreas Genişletmek için tıkla... Sağlam grafikli oyun önerisine bu kadim oyunları önermeniz gözlerimi yaşarttı dostlarım. Bazı şeyler eskimez
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.450 Çözümler 2 5 Mart 2023 #8 Jon Sino dedi: Sağlam grafikli oyun önerisine bu kadim oyunları önermeniz gözlerimi yaşarttı dostlarım. Bazı şeyler eskimez Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam ağladınız mı cidden?
Jon Sino dedi: Sağlam grafikli oyun önerisine bu kadim oyunları önermeniz gözlerimi yaşarttı dostlarım. Bazı şeyler eskimez Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam ağladınız mı cidden?
Lensyrr Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #9 Jon Sino dedi: Tarzınızı da söylerseniz ona göre öneri yapalım hocam çünkü ilk gelecek oyun önerileri belli. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle Elden Ring tarzı oyunları hiç sevmem benlik değiller. Tarz olarak grafiklere önem veririm ve en çok hikayeye önem veririm. Açık dünya ve hikaye çok önemli benim için.
Jon Sino dedi: Tarzınızı da söylerseniz ona göre öneri yapalım hocam çünkü ilk gelecek oyun önerileri belli. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle Elden Ring tarzı oyunları hiç sevmem benlik değiller. Tarz olarak grafiklere önem veririm ve en çok hikayeye önem veririm. Açık dünya ve hikaye çok önemli benim için.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Mart 2023 #10 RDR 2, GoW, Witcher 3.