L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Mart 2021 #61 Para değil de insanlık önemli, parası olan ne insanlar var da iyi değiller, tecrübeyle sabit. Para değil insanlık belirler zenginliği.
Para değil de insanlık önemli, parası olan ne insanlar var da iyi değiller, tecrübeyle sabit. Para değil insanlık belirler zenginliği.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Mart 2021 #62 Gönlüme göre evet, maddi olarak orta.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #63 Bir de her mesaja sinirli atmanız yok mu bu beni güldürüyor.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 26 Mart 2021 #64 Tüm sayfaları okudum da en küçük eleştiri ya da size ters bir konuda kızgın atıyorsunuz. Sizce de biraz fazla abartmıyor musunuz bu durumu.
Tüm sayfaları okudum da en küçük eleştiri ya da size ters bir konuda kızgın atıyorsunuz. Sizce de biraz fazla abartmıyor musunuz bu durumu.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 26 Mart 2021 #65 Yavuz_Çetin dedi: Bir de her mesaja sinirli atmanız yok mu bu beni güldürüyor. Genişletmek için tıkla... Boş bi' çocuk işte eğlenmeye çalışıyor gül geç. xD!
Yavuz_Çetin dedi: Bir de her mesaja sinirli atmanız yok mu bu beni güldürüyor. Genişletmek için tıkla... Boş bi' çocuk işte eğlenmeye çalışıyor gül geç. xD!
KS KS xXxX_babapro_XxXx Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #66 HackerMulayim dedi: biraz daha ciddi olur musun @xXxX_babapro_XxXx Genişletmek için tıkla... Nerede ciddiyetsizlik yaptım?
HackerMulayim dedi: biraz daha ciddi olur musun @xXxX_babapro_XxXx Genişletmek için tıkla... Nerede ciddiyetsizlik yaptım?
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2021 #67 Şöyle anlatayım. Kaşarlı poğaça aldığımda 2 tane alabildiğimde seviniyorum
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 26 Mart 2021 #68 HackerMulayim dedi: Nick puan ve pp bakınca normal geldi bana biraz daha ciddi olur musun @xXxX_babapro_XxXx Genişletmek için tıkla... Onu diyorum işte, çok yüklenmeyin arkadaşa =)
HackerMulayim dedi: Nick puan ve pp bakınca normal geldi bana biraz daha ciddi olur musun @xXxX_babapro_XxXx Genişletmek için tıkla... Onu diyorum işte, çok yüklenmeyin arkadaşa =)
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #69 botstepz dedi: Tüm sayfaları okudum da en küçük eleştiri ya da size ters bir konuda kızgın atıyorsunuz. Sizce de biraz fazla abartmıyor musunuz bu durumu. Genişletmek için tıkla... Aynen yahu her mesajda bir sinirli var.
botstepz dedi: Tüm sayfaları okudum da en küçük eleştiri ya da size ters bir konuda kızgın atıyorsunuz. Sizce de biraz fazla abartmıyor musunuz bu durumu. Genişletmek için tıkla... Aynen yahu her mesajda bir sinirli var.
KS KS xXxX_babapro_XxXx Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #70 botstepz dedi: Sizce de biraz fazla abartmıyor musunuz bu durumu. Genişletmek için tıkla... Boş olduğu halde konuya gelenlere kızgın atıyorum, onun dışındakilerin mesajını ya beğendim ya ifade atmadım.
botstepz dedi: Sizce de biraz fazla abartmıyor musunuz bu durumu. Genişletmek için tıkla... Boş olduğu halde konuya gelenlere kızgın atıyorum, onun dışındakilerin mesajını ya beğendim ya ifade atmadım.