sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Oyun geliştirme, internet sitesi yapmak, uygulama geliştirmek siz hangisini seçerdiniz ve neden?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 Oyun geliştirip zengin olmak isterdim. Hem oynamaktan zevk alıyorum hem de istediğim şeyleri oyuna aktarmak isterdim.
Oyun geliştirip zengin olmak isterdim. Hem oynamaktan zevk alıyorum hem de istediğim şeyleri oyuna aktarmak isterdim.
kralkerem Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 Zengin olmak istesem İnsan ticareti yapardım kolayca zengin olurdum. (İstemiyorum)
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 18 Aralık 2023 #4 Uygulama geliştirerek zengin olmak isterdim. Oyun oynamayı seviyorum ama yapmak başka bir boyut. Web sitesi ise uğraşılacak iş değil, talepler, revizeler vs. En temizi kendi uygulamanı geliştirmek.
Uygulama geliştirerek zengin olmak isterdim. Oyun oynamayı seviyorum ama yapmak başka bir boyut. Web sitesi ise uğraşılacak iş değil, talepler, revizeler vs. En temizi kendi uygulamanı geliştirmek.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Aralık 2023 #5 Zengin olduğum için hiçbirini seçmezdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zengin olduğum için hiçbirini seçmezdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oykush Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İzmir 18 Aralık 2023 #6 sarrowx dedi: Oyun geliştirme, internet sitesi yapmak, uygulama geliştirmek siz hangisini seçerdiniz ve neden? Genişletmek için tıkla... hiçbiri, influencer olurdum
sarrowx dedi: Oyun geliştirme, internet sitesi yapmak, uygulama geliştirmek siz hangisini seçerdiniz ve neden? Genişletmek için tıkla... hiçbiri, influencer olurdum
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 18 Aralık 2023 #7 Uygulama geliştirip zengin olmak isterdim.