C Celil Ünver Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 16 Yer Mersin 4 Kasım 2019 #11 Kimsede adamın fikrini çürümeye calismamis. Ama bu fikre göre gunde 500k vidyoya girip reklama tiklamam gerekmiyor mu
Kimsede adamın fikrini çürümeye calismamis. Ama bu fikre göre gunde 500k vidyoya girip reklama tiklamam gerekmiyor mu
Husiza Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #12 Celil Ünver dedi: Kimsede adamın fikrini çürümeye calismamis. Ama bu fikre göre gunde 500k vidyoya girip reklama tiklamam gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Aynen öyle 500.000 kişi de video paylaştı diyelim ki 500.000 tane videoya girmek lazım tabii reklamlar da sayılırsa bi o kadar da reklam var.
Celil Ünver dedi: Kimsede adamın fikrini çürümeye calismamis. Ama bu fikre göre gunde 500k vidyoya girip reklama tiklamam gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Aynen öyle 500.000 kişi de video paylaştı diyelim ki 500.000 tane videoya girmek lazım tabii reklamlar da sayılırsa bi o kadar da reklam var.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.772 Makaleler 1 Çözümler 82 4 Kasım 2019 #13 Hayir, youtube'un bu paterni 10sn icinde cozmeyecegini mi saniyorsunuz : ) Meraklisina machine learning notu => Clustering algorithms.
Hayir, youtube'un bu paterni 10sn icinde cozmeyecegini mi saniyorsunuz : ) Meraklisina machine learning notu => Clustering algorithms.
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 4 Kasım 2019 #14 Mevcut zenginlerin varlığından bir şey eksilmeden; birileri zengin oldukça birçok kişi açlıktan ölüyor bilginiz olsun.
Mevcut zenginlerin varlığından bir şey eksilmeden; birileri zengin oldukça birçok kişi açlıktan ölüyor bilginiz olsun.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Kasım 2019 #15 Domestosu ne sıklıkla içiyorsunuz?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 4 Kasım 2019 #16 Ulan acun uyuyarak zengin oldu , çocuk güzel bir fikir atmış ortaya dalga geçmeseniz . (!)
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 4 Kasım 2019 #17
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Kasım 2019 #18 Bence herkes 1 TL Göndersin @Recep Baltaş'ın hesabına, onlar da her ay 1 Kişiye tüm parayı versin böyle böyle herkes zamanla zengin olur. Şaka maka iyi fikir he. (Bana çıkmaz.)
Bence herkes 1 TL Göndersin @Recep Baltaş'ın hesabına, onlar da her ay 1 Kişiye tüm parayı versin böyle böyle herkes zamanla zengin olur. Şaka maka iyi fikir he. (Bana çıkmaz.)
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 4 Kasım 2019 #19 asdddxaw dedi: Bence herkes 1 TL Göndersin @Recep Baltaş'ın hesabına, onlar da her ay 1 Kişiye tüm parayı versin böyle böyle herkes zamanla zengin olur. Şaka maka iyi fikir he. (Bana çıkmaz.) Genişletmek için tıkla... Emin ol çıkmaz
asdddxaw dedi: Bence herkes 1 TL Göndersin @Recep Baltaş'ın hesabına, onlar da her ay 1 Kişiye tüm parayı versin böyle böyle herkes zamanla zengin olur. Şaka maka iyi fikir he. (Bana çıkmaz.) Genişletmek için tıkla... Emin ol çıkmaz
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Kasım 2019 #20 asdddxaw dedi: Bence herkes 1 TL Göndersin @Recep Baltaş'ın hesabına, onlar da her ay 1 Kişiye tüm parayı versin böyle böyle herkes zamanla zengin olur. Şaka maka iyi fikir he. (Bana çıkmaz.) Genişletmek için tıkla... Altın günü gibi olsun bence, her ay bir üyeye toplanan parayı veririz.
asdddxaw dedi: Bence herkes 1 TL Göndersin @Recep Baltaş'ın hesabına, onlar da her ay 1 Kişiye tüm parayı versin böyle böyle herkes zamanla zengin olur. Şaka maka iyi fikir he. (Bana çıkmaz.) Genişletmek için tıkla... Altın günü gibi olsun bence, her ay bir üyeye toplanan parayı veririz.