Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 26 Ekim 2023 #31 batrobenn dedi: Fenerbahçe maçlarını en pahalı koltuktan izlerdim. Genişletmek için tıkla... İnsanlara Vizyonsuz diyen arkadaş, bu adam kadar vizyonlu adam var mı ulan!
batrobenn dedi: Fenerbahçe maçlarını en pahalı koltuktan izlerdim. Genişletmek için tıkla... İnsanlara Vizyonsuz diyen arkadaş, bu adam kadar vizyonlu adam var mı ulan!
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 26 Ekim 2023 #32 Soldier_Boy dedi: Hayalinizde ne olmak istiyorsunuz hocam. Herkes 1TL atsın şu abimize bir tane Pringles alalım. Genişletmek için tıkla... Mühendislik hocam Mercedes'te çalışmak istiyorum şirkette.
Soldier_Boy dedi: Hayalinizde ne olmak istiyorsunuz hocam. Herkes 1TL atsın şu abimize bir tane Pringles alalım. Genişletmek için tıkla... Mühendislik hocam Mercedes'te çalışmak istiyorum şirkette.
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 26 Ekim 2023 #33 Henss dedi: Şirket için evet. Yazılım için yine evet. İyi bir bilgisayar lazım. Tabii şimdi ki bilgisayardan da yapabilirim ancak zar zor Chrome açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki PC değil tost makinesi o zaman.
Henss dedi: Şirket için evet. Yazılım için yine evet. İyi bir bilgisayar lazım. Tabii şimdi ki bilgisayardan da yapabilirim ancak zar zor Chrome açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki PC değil tost makinesi o zaman.
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 26 Ekim 2023 #34 Soldier_Boy dedi: İnsanlara Vizyonsuz diyen arkadaş, bu adam kadar vizyonlu adam var mı ulan! Genişletmek için tıkla... Bu arada zengin olsam kesinlikle full + full beyaz rog strix setup kurardım.
Soldier_Boy dedi: İnsanlara Vizyonsuz diyen arkadaş, bu adam kadar vizyonlu adam var mı ulan! Genişletmek için tıkla... Bu arada zengin olsam kesinlikle full + full beyaz rog strix setup kurardım.
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 26 Ekim 2023 #35 713666 dedi: Mühendislik hocam Mercedes'te çalışmak istiyorum şirkette. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam, Türkiye'deki eğitimin yeterli olacağını sanmıyorum Mercedes'de çalışmak için.
713666 dedi: Mühendislik hocam Mercedes'te çalışmak istiyorum şirkette. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam, Türkiye'deki eğitimin yeterli olacağını sanmıyorum Mercedes'de çalışmak için.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 7 26 Ekim 2023 #36 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 26 Ekim 2023 #37 713666 dedi: Bu arada zengin olsam kesinlikle Full + Full beyaz ROG STRIX setup kurardım. Genişletmek için tıkla... Bende vallaha tüm gün açık bırakacan şu sıvı soğutmadan ROG işareti çıkacak
713666 dedi: Bu arada zengin olsam kesinlikle Full + Full beyaz ROG STRIX setup kurardım. Genişletmek için tıkla... Bende vallaha tüm gün açık bırakacan şu sıvı soğutmadan ROG işareti çıkacak
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.846 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #38 Soldier_Boy dedi: Hocam sizinki PC değil tost makinesi o zaman. Genişletmek için tıkla... Celeron N4020 4 GB ram UHD 600. Tam gündelik pc bilgisayarı. Office açar. Visual açmaz. O derece.
Soldier_Boy dedi: Hocam sizinki PC değil tost makinesi o zaman. Genişletmek için tıkla... Celeron N4020 4 GB ram UHD 600. Tam gündelik pc bilgisayarı. Office açar. Visual açmaz. O derece.
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 26 Ekim 2023 #39 Soldier_Boy dedi: Umarım hocam, Türkiye'deki eğitimin yeterli olacağını sanmıyorum Mercedes'de çalışmak için. Genişletmek için tıkla... Valla hocam birine denk geldim çakışıyor satış elemanı olarak itü mezunu bence yeterli sonuç olarak atom bombası üretmiyoruz genel olarak dünyada eğitim kısıtlı artik amerikada bile düzgün egitmen yok
Soldier_Boy dedi: Umarım hocam, Türkiye'deki eğitimin yeterli olacağını sanmıyorum Mercedes'de çalışmak için. Genişletmek için tıkla... Valla hocam birine denk geldim çakışıyor satış elemanı olarak itü mezunu bence yeterli sonuç olarak atom bombası üretmiyoruz genel olarak dünyada eğitim kısıtlı artik amerikada bile düzgün egitmen yok
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 26 Ekim 2023 #40 Henss dedi: Celeron N4020 4 GB RAM UHD 600. tam gündelik PC bilgisayarı. Office açar. Visual açmaz. O derece. Genişletmek için tıkla... Hocam dikkat edin patlamasın vallaha.
Henss dedi: Celeron N4020 4 GB RAM UHD 600. tam gündelik PC bilgisayarı. Office açar. Visual açmaz. O derece. Genişletmek için tıkla... Hocam dikkat edin patlamasın vallaha.