PingusaysNOOTNOOT Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:38 #1 Gençler buradaki sistemi almayı düşünüyorum, bir öneriniz veya gözünüze takılan bir hata var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:44
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.636 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:46 #2 PingusaysNOOTNOOT dedi: Eki Görüntüle 2612261 Gençler buradaki sistemi almayı düşünüyorum, bir öneriniz veya gözünüze takılan bir hata var mı? Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar konusunda bilgim yok ama sistem fazla pahalı @MelihÖzer
PingusaysNOOTNOOT dedi: Eki Görüntüle 2612261 Gençler buradaki sistemi almayı düşünüyorum, bir öneriniz veya gözünüze takılan bir hata var mı? Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar konusunda bilgim yok ama sistem fazla pahalı @MelihÖzer
PingusaysNOOTNOOT Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:15 #3 wraxos woo dedi: Ekipmanlar konusunda bilgim yok ama sistem fazla pahalı @MelihÖzer Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı boşver sistemde problem var mı
wraxos woo dedi: Ekipmanlar konusunda bilgim yok ama sistem fazla pahalı @MelihÖzer Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı boşver sistemde problem var mı
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 Dün 20:21 #4 PingusaysNOOTNOOT dedi: Hocam fiyatı boş ver sistemde problem var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata daha iyisi toplanamaz mı ya @Burak Karabal.
PingusaysNOOTNOOT dedi: Hocam fiyatı boş ver sistemde problem var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata daha iyisi toplanamaz mı ya @Burak Karabal.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.170 Çözümler 57 Dün 20:23 #5 AFAN dedi: Bu fiyata daha iyisi toplanamaz mı ya @Burak Karabal. Genişletmek için tıkla... 9800x3D + RTX 5080 toplanabilir sanırım. Ks istiyorsa araştırabilirim hazır sistem olarak. Ancak ks pek istemiyor gibi.
AFAN dedi: Bu fiyata daha iyisi toplanamaz mı ya @Burak Karabal. Genişletmek için tıkla... 9800x3D + RTX 5080 toplanabilir sanırım. Ks istiyorsa araştırabilirim hazır sistem olarak. Ancak ks pek istemiyor gibi.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 Dün 20:26 #6 Burak Karabal dedi: 9800x3D + RTX 5080 toplanabilir sanırım. Ks istiyorsa araştırabilirim hazır sistem olarak. Ancak ks pek istemiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş görünce bir baksın kendi kararı hocam sizi de her şeye etiketliyorum ama bilginiz var insanlar yanlış yonlenmesin diye kusura bakmayın.
Burak Karabal dedi: 9800x3D + RTX 5080 toplanabilir sanırım. Ks istiyorsa araştırabilirim hazır sistem olarak. Ancak ks pek istemiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş görünce bir baksın kendi kararı hocam sizi de her şeye etiketliyorum ama bilginiz var insanlar yanlış yonlenmesin diye kusura bakmayın.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.170 Çözümler 57 Dün 20:30 #7 AFAN dedi: Arkadaş görünce bir baksın kendi kararı hocam sizi de her şeye etiketliyorum ama bilginiz var insanlar yanlış yonlenmesin diye kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam yardımcı olmak isterim biraz bakınıp geri dönüş yaparım.
AFAN dedi: Arkadaş görünce bir baksın kendi kararı hocam sizi de her şeye etiketliyorum ama bilginiz var insanlar yanlış yonlenmesin diye kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam yardımcı olmak isterim biraz bakınıp geri dönüş yaparım.
PingusaysNOOTNOOT Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:33 #8 Burak Karabal dedi: 9800x3D + RTX 5080 toplanabilir sanırım. Ks istiyorsa araştırabilirim hazır sistem olarak. Ancak ks pek istemiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ks nedir?
Burak Karabal dedi: 9800x3D + RTX 5080 toplanabilir sanırım. Ks istiyorsa araştırabilirim hazır sistem olarak. Ancak ks pek istemiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ks nedir?
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.170 Çözümler 57 Dün 20:34 #9 PingusaysNOOTNOOT dedi: Ks nedir? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi.
PingusaysNOOTNOOT Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:40 #10 Burak Karabal dedi: Konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Olur hocam ozaman size zahmet bir toplar mısınız?
Burak Karabal dedi: Konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Olur hocam ozaman size zahmet bir toplar mısınız?