Zenith Pro kullanıyorum yaklaşık 6 aydır aldıgımdan beri şarjı hızlı bitiyor. 1000 Hz de kullanıyorum normal şarj süresi 35 gün benimki 3 günde bitiyor neden?
Zenith Pro kullanıyorum yaklaşık 6 aydır aldıgımdan beri şarjı hızlı bitiyor. 1000 Hz de kullanıyorum normal şarj süresi 35 gün benimki 3 günde bitiyor neden?
3 günde bitmesi imkansız. 4000Hz'de kullanıldığı takdirde 3-5 günde şarjı bitiyor diye biliyorum
Eğer sorunu çözemiyorsanız iade edin ya da garantiye yollayın.
3 günde bitmesi imkansız. 4000Hz'de kullanıldığı takdirde 3-5 günde şarjı bitiyor diye biliyorum
Eğer sorunu çözemiyorsanız iade edin ya da garantiye yollayın.
35 gün gitmesi zaten imkansız da 3 gün de az geldi. Bende dareu a950 pro vardı. İkisi aynı mouse sayılır, zenith pro bu farenin kopyası sayılır zaten ama çok küçük farklar vardı arada. Bende yaklaşık o civarlarda kullanıyordum günlük ve 1 hafta yetiyordu. İki mouse arasında çok küçük farklar olduğunu biliyordum da batarya süresinin o kadar kısa olması normal mi çözemedim, ya sana gelen ürün sorunlu ki zannetmiyorum, diğer ihtimalde rampage optimizasyonu bozmuş. Yani aklıma bunlar geldi sadece hocam.