AlierenDnr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #1 Ürünün linki: Zenith Silver [FrekansTV] | AMD R3 1200 | 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Size zahmet bakar mısınız? Bir arkadaşa alacagız da. GTA 5, Valorant, CS:GO, LoL vs oynuyor. Bu oyunlar için yeterli midir? Birkaç tane video izledim. Düşük ayarlarda %20'lik bir darboğaz söz konusu fakat oyunların ayarlarını yukseltince %0'a kadar iniyor. (İşlemci değiştirecektik. Ryzen 3 4100 koyacaktık sisteme. Bütçemizi aştıgı için ekleyemedik.) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
Ürünün linki: Zenith Silver [FrekansTV] | AMD R3 1200 | 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Size zahmet bakar mısınız? Bir arkadaşa alacagız da. GTA 5, Valorant, CS:GO, LoL vs oynuyor. Bu oyunlar için yeterli midir? Birkaç tane video izledim. Düşük ayarlarda %20'lik bir darboğaz söz konusu fakat oyunların ayarlarını yukseltince %0'a kadar iniyor. (İşlemci değiştirecektik. Ryzen 3 4100 koyacaktık sisteme. Bütçemizi aştıgı için ekleyemedik.)
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 İşlemci yetersiz.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 10 Temmuz 2022 #3 1200 ile 1650 darboğaz yapar.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 10 Temmuz 2022 #4 Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #5 xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İşlemci mükemmel her türlü bu alınır.
xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İşlemci mükemmel her türlü bu alınır.
ßutterFlyEffect Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #6 xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bunu değerlendirmeniz çok daha mantıklı olacaktır.
xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bunu değerlendirmeniz çok daha mantıklı olacaktır.
xMtsQ Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 671 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #7 xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu çok daha iyi.
xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu çok daha iyi.
AlierenDnr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #8 xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Uyarım vardı yazamadım Çok teşekkür ederim kardeşim buyuk bir yukten kurtardın beni gerçekten çok teşekkür ederim.
xakiran dedi: Bu sistem varken alınmaz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Uyarım vardı yazamadım Çok teşekkür ederim kardeşim buyuk bir yukten kurtardın beni gerçekten çok teşekkür ederim.
xMtsQ Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 671 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #9 AlierenDnr dedi: Uyarım vardı yazamadım. Çok teşekkür ederim kardeşim buyuk bir yukten kurtardın beni gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
AlierenDnr dedi: Uyarım vardı yazamadım. Çok teşekkür ederim kardeşim buyuk bir yukten kurtardın beni gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
Korkmaz ahmet Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 10 Temmuz 2022 #10 517298 dedi: 1200 ile 1650 darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... Yapmaz.