AlierenDnr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #11 Korkmaz ahmet dedi: Yapmaz. Genişletmek için tıkla... Yapıyor yüksege çekince azalıyor ama darbogaz değeri
Korkmaz ahmet dedi: Yapmaz. Genişletmek için tıkla... Yapıyor yüksege çekince azalıyor ama darbogaz değeri
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 10 Temmuz 2022 #12 AlierenDnr dedi: Uyarım vardı yazamadım Çok teşekkür ederim kardeşim buyuk bir yukten kurtardın beni gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
AlierenDnr dedi: Uyarım vardı yazamadım Çok teşekkür ederim kardeşim buyuk bir yukten kurtardın beni gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Korkmaz ahmet Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 10 Temmuz 2022 #13 AlierenDnr dedi: Yapıyor yüksege çekince azalıyor ama darbogaz değeri Genişletmek için tıkla... Bizzat kendim deneyimledim ayarlar yüksek 1080P'de yapmıyor. Kendim RX570 ile kullanıyorum.
AlierenDnr dedi: Yapıyor yüksege çekince azalıyor ama darbogaz değeri Genişletmek için tıkla... Bizzat kendim deneyimledim ayarlar yüksek 1080P'de yapmıyor. Kendim RX570 ile kullanıyorum.