Zenmarket 30 doları geçmeyen ürün "Return item from customs" yazısı

Utkan Tokgöz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Zenmarket'den 30 doları geçmeyen bir merch ceket satın aldım fakat gümrükte kalıp kalmadığını bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

1728559446130.png

Dosya Ekleri

• 1728559412463.png
    1728559412463.png
    72,5 KB · Görüntüleme: 36
Evet ürün elime ulaştı, PTT'yi arayıp bu konuyu sorduğumda "returm item from customs" ibaresinin ürünün başka bir gümrük müdürlüğüne aktarılmasından dolayı yazdığını söylediler.

Bilginiz varsa bir şey soracağım. Bende aynı siteden alışveriş yaptım da kargolama esnasında T.C. no mu nereye girmem gerektiğini bulamadım. Siz nereye girdiniz acaba? Girilmesi gerekiyor mu?

Bilginiz varsa bir şey soracağım. Bende aynı siteden alışveriş yaptım da kargolama esnasında T.C. no mu nereye girmem gerektiğini bulamadım. Siz nereye girdiniz acaba? Girilmesi gerekiyor mu?
Vergi kimlik numarası (TIN) kısmına TC girmeniz gerekiyor, gümrük işlemleri için.

Hocam merhaba. Ürün vergisi hangi aşamada ödeniyor? Ben de bir ürün almak 2700 lira satış fiyatı var ama vergiyi nasıl ödeyeceğim onu merak ediyorum.

Hocam merhaba. Ürün vergisi hangi aşamada ödeniyor? Ben de bir ürün almak 2700 lira satış fiyatı var ama vergiyi nasıl ödeyeceğim onu merak ediyorum.

Hacım o ürün gümrükte kalır muhtemelen, kargo dahil 30 dolara düştüğü için artık. Vergisi de bir 5 katı falan çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı