Zephyrus G14 alınır mı?

ROG Zephyrus G14 5800HS RTX 3050 laptop alınır mı? İşlemcisi çok güçlü. Tasarımı, boyutu, klavyesi, ağırlığı her şeyi çok hoşuma gidiyor. 12999 TL Hepsiburada'da. Alınır mı? Kafamdaki tek soru işareti 3050 olması. Beni kaç yıl götürür 3050? Ayarları kısmak sorun değil. 14 inç olduğu için bu modele baktım evet olması gerekenden yaklaşık 1000 TL daha pahalı ama yine de alınır mı? Yüzde 100 sRGB 144 Hz 14 inç monitör çok iyi benim için. Ve eğer kullanan birisi varsa herhangi bir sorunu varsa yazarsa sevinirim. Başka laptop önermeyin 15.6 inç almaya karar verirsem 3060 HP Omen alırım. Ve Zephyrus için 3060'tan vazgeçilir mi? Bu arada YouTube'daki incelemelerde 5800HS+3050, Valorant'ta 5600h + 3060'ı geçmişti FPS olarak.

14inç çok küçük. Özel olarak ihtiyacınız bu değilse bence tercih etmeyin. O bütçede 3050 de düşük kalıyor.

14inç çok küçük. Özel olarak ihtiyacınız bu değilse bence tercih etmeyin. O bütçede 3050 de düşük kalıyor.
Hocam 14 inç istediğim için buna bakıyorum zaten. Yoksa bir tık pahalı olduğunu biliyorum. 3050 ne kadar düşük kalıyor? Yani 13K bütçede sadece 2 tane 3060 var birisi HP omen diğeri gamegaraj. Normal değil mi ASUS gibi bir marka için? Boyut sorun değil benim için hatta bir artı.

3050 dediğiniz kart 1660ti gücünde tek artısı RT ve DLSS kullanabiliyor. Ama 4GB VRAM ciddi bir dezavantaj. 2060 tercih etmek bile daha mantıklı. İnternette kartlar arasındaki farka kendiniz bakabilirsiniz. Ona göre neyi tercih edeceğinize karar vermeniz daha kolay olur.

Ben çok pc inceledim , islerimde % 60/70 monitor kullansam da 14 inchi sevemedim , 15.6 bence ideal boyut . HP omen çok yüksek fan sesi var diye dolanıyor hep videolarda

eğer uzun vadede oyun oynayacaksanız 3050 size yetmeyebilir 1-2 seneye

Tamam hocam teşekkürler araştıracağım biraz daha o zaman 13K bütçeye ne önerirsiniz?
14 inç kullananlar var etrafımda ve memnunlar. Almadan gidip bakacağım 14ten vazgeçersem 13K bütçeye ne önerirsiniz? Gamegaraj istemiyorum. Monster (eğer kaliteli kasaysa olur) , MSI , ASUS gibi kaliteli markalardan önerir misiniz?

Bence 13, 000TL'ye 3050 Ti almak saçmalık olur kart dlls vs açık değilken verdiği performans 1650'nin RTX versiyonu dlls de aaçılsa 1660 Ti'a yaklaşıyor ama v RAM konusunda daha da geride olduğu için 1660ı geçemiyor oyunlarda genel olarak ki bu fiyat bandına 3060'lı laptoplar var bence alınmaz Türkiye şartlarında.

Peki ne önerirsiniz? HP Omen yüksek fan sesi varmış. 144 Hz ve mümkünse RTX olmalı.

Bütçe artarsa Acer Predator çok iyi bir cihazdır. Gamegarajın cihazı da gayet güzel inceleyin derim. Omen serisini kullanan tanıdıklarım memnunlar.

Peki ne önerirsiniz? HP Omen yüksek fan sesi varmış. 144 Hz ve mümkünse RTX olmalı.

Hocam laptoplar oyun oynarken genelde Turbo moda geçer ve fan sesi mecburen yüksek olmalıdır çünkü kullanılan işlemciler ekran kartları çok güçlü masaüstünde bir işlemciyi 3 fanlı soğutma ekran kartını 3 fanlı soğutmayla kullanıyorlar genelde fan sesi gelmesi sizce de normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…