Zephyrus G14 ekranı kaç ms?

Bütçe
10.000TL

CiciMavişKuş

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. İlk konum forumda. Bir hata yaparsam affola. Bir laptop arayışına girdim alır mıyım bilmiyorum fakat güzel bir indirim olursa alırım muhtemelen ama acil bir arayışta değilim. Oyun amaçlı alacağım fakat ergonomik olması çok önemli. Bu laptopu gördüm Zephyrus g14. çok güzel görünüyor. Fakat ekran ms konusunda bir arkadaşım 2020 modeller 25 ms demişti. 2021 modeller kaç ms acaba? Nereden öğrenebilirim? Ve 25 ms olsa bile sıkıntı çıkarır mı Valorant CS:GO gibi oyunlarda? 14 inç yeter diye düşünüyorum siz ne dersiniz? Aşırı bir oyuncu değilim. Çok fazla da oynayamam muhtemelen. Bu model alınır mı? 25 ms fazla mıdır? Evet TUF var 10k bütçede fakat ROG serileri daha çok hoşuma gidiyor. Diğer 1650 4800H ROG mu alınmalı bu 5800HS 1650 dB ROG mu?

25ms monitör kaldı mı (bilmiyorum belki kalmış olabilir)? Çoğu oyuncu bilgisayarı/laptopu çoğunlukla 5 0.5 ms arası oluyor. Tahminim 1-2 ms aralığındadır çünkü şu zamanda 60Hz monitörler bile 5ms

Ürünün linki varsa atar mısınız? Technopat son incelediği Zephyrus modelinde 3ms olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da gayet iyi bir değer dizüstü cihaz için.

25ms monitör kaldı mı (bilmiyorum belki kalmış olabilir)? Çoğu oyuncu bilgisayarı/laptopu çoğunlukla 5 0.5 ms arası oluyor. Tahminim 1-2 ms aralığındadır çünkü şu zamanda 60Hz monitörler bile 5ms
Ürünün linki varsa atar mısınız? Technopat son incelediği Zephyrus modelinde 3ms olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da gayet iyi bir değer dizüstü cihaz için.
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ilgisayar-p-HBCV000007XFIY?magaza=Hepsiburada hocam bu laptopun ms i hakkında bilgi nasıl alabilirim? Siz bakıp söyler misiniz? 25 MS olsa bile sorun olur mu sizce?

Monitörünün gecikme hızını yazmamışlar. 25ms olursa profesyonel oyun oynamak isterseniz ( CS:GO-Valorant Gibi) gecikmeden dolayı nişan almanız bayağı zorlaşır ama 25ms değildir yüksek ihtimalle.

Monitörünün gecikme hızını yazmamışlar. 25ms olursa profesyonel oyun oynamak isterseniz ( CS:GO-Valorant Gibi) gecikmeden dolayı nişan almanız bayağı zorlaşır ama 25ms değildir yüksek ihtimalle.
Hocam kaça kadar kabul edilebilir sizce? Bu yüzden Zephyrus kalitesinden vazgeçmeli miyim?
@CiciMavişKuş evet 25 ms
Bir de ROG strix ekranıda 25 ms ve bende var pek sorun değil o kadar etkilemiyor.
Teşekkürler. Peki sizce TUF 3050Ti mı yoksa Zephyrus mu almalıyım? Zephyrus kalitesinden vazgeçilir mi?

Hocam kaça kadar kabul edilebilir sizce? Bu yüzden Zephyrus kalitesinden vazgeçmeli miyim?

Yıllardır 5ms monitör ile oynuyorum ve 0.5 ms monitöre geçtiğimde anlık daha hızlı görebildiğim için daha profesyonel oynayabiliyorum. Daha iyi laptoplar bulabilirsin. 2 arkadaşım Acer Nitro kullanıyor ve memnunlar. Eğer RTX 3060 versiyonu varsa onu almanı tavsiye ederim.

Yıllardır 5ms monitör ile oynuyorum ve 0.5 ms monitöre geçtiğimde anlık daha hızlı görebildiğim için daha profesyonel oynayabiliyorum. Daha iyi laptoplar bulabilirsin. 2 arkadaşım Acer Nitro kullanıyor ve memnunlar. Eğer RTX 3060 versiyonu varsa onu almanı tavsiye ederim.
Hocam Acer Nitro beğenmiyorum. 10K bütçede 3050Ti TUF dışında daha performanslısı yok. Ama kalite de çok önemli. Günde en fazla 2 saat oyun oynuyorum. O yüzden kaliteye performanstan çok önem veriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı