Zerion hazır sistem alınır mı?

halloweennn

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam vade farksız 6 taksit imkanı oldugu için Trendyol gibi sitelerden hazır sistem bakıyordum, bunu almayı düşünüyorum sizce F/P ürünü mü? Yorumları da güzel fikrinizi almak istedim. Genel olarak CS2 oyuncusuyum iş sonrası ve tatil günlerimde oynayan birisiyim.

Arkadaşlar selam vade farksız 6 taksit imkanı oldugu için Trendyol gibi sitelerden hazır sistem bakıyordum, bunu almayı düşünüyorum sizce F/P ürünü mü? Yorumları da güzel fikrinizi almak istedim. Genel olarak CS2 oyuncusuyum iş sonrası ve tatil günlerimde oynayan birisiyim.

Trendyol'dan lütfen bilgisayar almayın.

Tşk ederim fikirleriniz için. Trendyoldan daha öncede pc aldığım için göstermiştim o pc yi 6 yıldır da kullanmaktayım rdr 2 gta 5 sorunsuz açıyor ama cs 2 50 fps lere kadar düştü. Yenilemem gerekiyor. Arkadaşın attığı pc nin siteside bende olmayan bankaya peşin fiyatına taksit yapıyor. Kaydettim pc yi alırsam Arkadaşın tecrübesine güvendiğim için onu alıcam saygılar.

Dışı güzel içi boş. Denk fiyatlardan bunu tercih edebilirsin.
Önerdiğin pc yi dün itibariyle almış bulunmaktayım bir kaç eklemeyle.
Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
ASUS Tuf Gaming A620M-Plus 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart
XPG Lancer Blade Black 16GB (1x16GB) 6000MHz CL48 DDR5 Ram (AX5U6000C4816G-SLABBK) 2 tane aldım 16×16.
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
39400 tl mal oldu güzel bir sistem olduğu düşüncesindeyim fikirlerini merak ediyorum senin sayende trendyoldan almaktan kurtuldum saygılar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı