AsiRuh Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Zetbil - Teknolojiye Bizimle Dokunun hakkında bir bilgisi olan var mıdır? Güvenilir midir? Ekran kartı fiyatları çok çok ucuz ve bunu değerlendirmek istiyorum.
Merhabalar. Zetbil - Teknolojiye Bizimle Dokunun hakkında bir bilgisi olan var mıdır? Güvenilir midir? Ekran kartı fiyatları çok çok ucuz ve bunu değerlendirmek istiyorum.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 6 Şubat 2021 #2 Çok samimi olmadığım biri oradan 1660S aldığını ve sorun yaşamadığını söylemişti.
AsiRuh Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #3 Mr. Edri dedi: Çok samimi olmadığım biri oradan 1660S aldığını ve sorun yaşamadığını söylemişti. Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü ben de almak istiyorum lakin fiyatların bu piyasada bu düzeyde olması beni korkuttu.
Mr. Edri dedi: Çok samimi olmadığım biri oradan 1660S aldığını ve sorun yaşamadığını söylemişti. Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü ben de almak istiyorum lakin fiyatların bu piyasada bu düzeyde olması beni korkuttu.
samcey Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #4 Aldınız mı?
AsiRuh Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 64 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #5 samcey dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır,güvenemedim. Canlı desteklerinden de,whatsapplarından da cevap gelmedi ben de satın alım düşüncemden vazcaydım.
samcey dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır,güvenemedim. Canlı desteklerinden de,whatsapplarından da cevap gelmedi ben de satın alım düşüncemden vazcaydım.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 11 Şubat 2021 #6 Site 404 hatası verdi .