SyberT Femtopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Zeusx diye yabancı bir site var. Orada satış yapmak istiyorum fakat kimlik kartı istiyor. Site güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Zeusx diye yabancı bir site var. Orada satış yapmak istiyorum fakat kimlik kartı istiyor. Site güvenilir mi? Bilgisi olan var mı?
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 1 Eylül 2022 #2 Site güvenilir duruyor tasarımıyla vs ama içine sinmediyse eğer ben vermezdim hocam. Kimliğim ile daha yeni saçma sapan olaylar yaşamış biri olarak şahsen gram güvenim kalmadı böyle sitelere falan. Sana kalmış yinede tabi.
Site güvenilir duruyor tasarımıyla vs ama içine sinmediyse eğer ben vermezdim hocam. Kimliğim ile daha yeni saçma sapan olaylar yaşamış biri olarak şahsen gram güvenim kalmadı böyle sitelere falan. Sana kalmış yinede tabi.
EMOyt Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #3 SyberT dedi: Zeusx diye yabancı bir site var. Orada satış yapmak istiyorum fakat kimlik kartı istiyor. Site güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kimlik kartı isteyen bir siteye hele birde tanınan bir site değilse hayatta girmezdim ben hocam.
SyberT dedi: Zeusx diye yabancı bir site var. Orada satış yapmak istiyorum fakat kimlik kartı istiyor. Site güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kimlik kartı isteyen bir siteye hele birde tanınan bir site değilse hayatta girmezdim ben hocam.
Mandosii Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 314 Çözümler 5 1 Eylül 2022 #4 SyberT dedi: Zeusx diye yabancı bir site var. Orada satış yapmak istiyorum fakat kimlik kartı istiyor. Site güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem hiçbir işlem yapmayın.
SyberT dedi: Zeusx diye yabancı bir site var. Orada satış yapmak istiyorum fakat kimlik kartı istiyor. Site güvenilir mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem hiçbir işlem yapmayın.