Zevk suyundan bakire kız hamile kalır mı?

824391

Zeptopat
Yaşadığım bir olay hakkında bilgi istiyorum internetten araştırdığım kadarıyla çok düşük bir ihtimal ama gene de
sormak istiyorum. Yaşadığımız bir olay partnerim bakire ve benden ona zevk suyu damladı göbeğinden aşağı doğru aktı 1 damla endişenlenmemiz gerekir mi? Regline 7 gün var.
Düzenli olarak 2 aydır 25 günde bir regl oluyor biraz araştırdığım kadarıyla da adet öncesi haftada gebe kalmak da çok düşükmüş aynı şekilde.
Bakire olmasanın etkisi ve de zevk suyundan dolayı biraz rahat hissediyorum, ama gene de bilgi almak istiyorum (boşalma gerçekleşmedi yakın bile değildi boşalmaya) ertesi gün hapı alıp kullanılmalı mı? (olay bugün yaşandı üstünden birkaç saat geçti)

Son düzenleyen: Moderatör:
@824391 Direkt olarak boşalma ile dahi çocuk bir anda yapılamazken bir damlacık bir zevk suyu ile arkadaşınız hamile kalırsa asıl bu mucize olur. Ertesi gün hapı da aldıysa bir sorun olacağını zannetmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…