ImShyn Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 75 21 Ağustos 2023 #11 ALKAR396 dedi: Hocam bir psikoloğa görünün ya da bunu yakınlarınızla paylaşın bir çözüm bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Psikolog radevuma daha var eskiden böyle değildi sanki daha azdı arada bir oluyordu şimdi sürekli devam ediyor.
ALKAR396 dedi: Hocam bir psikoloğa görünün ya da bunu yakınlarınızla paylaşın bir çözüm bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Psikolog radevuma daha var eskiden böyle değildi sanki daha azdı arada bir oluyordu şimdi sürekli devam ediyor.
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 21 Ağustos 2023 #12 ImShyn dedi: Psikolog radevuma daha var eskiden böyle değildi sanki daha azdı arada bir oluyordu şimdi sürekli devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu kafanda oluşturduğun bir şey ve senden başkası bunu yok edemez bunu unutma kafanı dağıtabilirsin oyun,film vb. bunlar sana unutturabilir geçicide olsa.
ImShyn dedi: Psikolog radevuma daha var eskiden böyle değildi sanki daha azdı arada bir oluyordu şimdi sürekli devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu kafanda oluşturduğun bir şey ve senden başkası bunu yok edemez bunu unutma kafanı dağıtabilirsin oyun,film vb. bunlar sana unutturabilir geçicide olsa.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2023 #13 Size tavsiyem psikoloğa görünmenizdir. Çünkü dediğiniz şey pek normal değildir, belki tikiniz falan vardır buna.
Size tavsiyem psikoloğa görünmenizdir. Çünkü dediğiniz şey pek normal değildir, belki tikiniz falan vardır buna.
ImShyn Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 75 21 Ağustos 2023 #14 cinar_yasarrr dedi: Size tavsiyem psikoloğa görünmenizdir. Çünkü dediğiniz şey pek normal değildir, belki tikiniz falan vardır buna. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tek bir şey olsaydı evet tik derdim ama birden çok şeyde olunca böyle hissedemiyorum bildiğiniz rahatsız oluyorum kelimeleri diyemiyorum.
cinar_yasarrr dedi: Size tavsiyem psikoloğa görünmenizdir. Çünkü dediğiniz şey pek normal değildir, belki tikiniz falan vardır buna. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tek bir şey olsaydı evet tik derdim ama birden çok şeyde olunca böyle hissedemiyorum bildiğiniz rahatsız oluyorum kelimeleri diyemiyorum.