Zifir set alınır mı?

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Biliyorsunuz ki VP'lere zam geliyor. Bende hazır boşta param varken VP almak istiyorum. Geçen hafta 7000 VP alıp eksik silahları tamamladım. Şimdi de zifir setindeki bıçağı beğendim ve direk seti alırsam bıçağa para vermemiş oluyorum. Ve setteki silahların Phantom harici hiçbirinde desenim de yok. Sizce bu yeni set nasıl? Gerçekten bu VP ye değer mi? Bıçak olarak 2 tane karambitim var bu arada biri yağamcı birisi de RGX karambit birazcık sıkmaya başladı bir tane yenisini eklemeyi düşünüyorum. Sizin de düşüncelerinizi alırsam sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Bulldog'un sesi falan da guzel, Classic'te iyi. Ama Phantom'u o kadar da iyi degil. Seti cekmelik degil ama Bulldog almalik olarak goruyorum.

Şu ana kadar gelen en iyi setlerden. Param olsa bende alırdım.

Bicak uzun oldugundan saklanilan kutunun solundan veya sagindan, duvardan bicaginizi gorebilirler, eger bicagi elinizde tutarsaniz tabii.

Bulldog'un sesi falan da guzel, Classic'te iyi. Ama Phantom'u o kadar da iyi degil. Seti cekmelik degil ama Bulldog almalik olarak goruyorum.

Zaten 1 bıçak 1 silah alacağıma tüm seti almam daha mantıklı olur.

1- biraz duvara bak bıçak gözükmüyor.
2- sette 2 tane bıçak var.

2 tane bıçak var diye Altşehir bıçağını da alalım o zaman. 8700 VP azımsanacak şey değil. Marshal var mesela, kullanacak mı? Bulldog, Classic bunları beğeniyorum. Phantom'u ise sesi falan tam olmamış. Bıçağa bir şey diyemem, tırpanı sevsem de daha çok Ruh azabı tarzında tırpan seviyorum.

Son düzenleme:
Yeni gelecek setleri bekle önce. Sizintilardan sonra kararını ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…