Zifiri bıçak almak vs CS2'de envanter dizmek

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
2K bütçem var. Valorant'a geçen hafta 7K VP çektim onların da yarısını CS invimden yarısını kendi paramla aldım. Şimdi internetim gittiği için Valorant'dan 1 haftalık ban yemiştim. O yüzden biraz CS'ye de bir yandan tekrardan başlsam mı diye düşünüyorum. Amacım Valorant'ı bırakmak değil aslında Ama RGX karambit seti gelince RGX karambit aldım. Eğer 7300 VP çekersem bıçak yerine setimde eksik silahları tamamlıyorum ve o vpde destek olur. Arada kaldım. CS'ye yatırmak istemememin bir sebebi de yani daha doğrusu arada kalmamım sebebi tam olarak rank oalyı yok seçkinle örneğin: 10k diye rank olayları var ve ben onları sevmiyorum. Haritaya göre rank seçenekleri falan da istemiyorum. Sizin önerinleriniz nedir?

Kimse desteklemez büyük ihtimal ama Valorant'a şu anlık para yatırmak daha mantıklı. CS oynanacak durumda değil. Seçkinde bile bir sürü ban yemeyen hile var. Hakaret eden ban yemiyor, uyarı bile almıyor.

Kimse desteklemez büyük ihtimal ama Valorant'a şu anlık para yatırmak daha mantıklı. CS oynanacak durumda değil. Seçkinde bile bir sürü ban yemeyen hile var. Hakaret eden ban yemiyor, uyarı bile almıyor.

Saçma. Valorant da hiçbir zaman elden çıkarmayacagin skinleri alıyorsun bağış yapıyorsun oyuna. CS de durum böyle değil sıkıldın mı takasla sat istediğini yapabilirsin.

Saçma. Valorant da hiçbir zaman elden çıkarmayacagin skinleri alıyorsun bağış yapıyorsun oyuna. CS de durum böyle değil sıkıldın mı takasla sat istediğini yapabilirsin.

Öyle fakat CS de rank olayları saçma bence. Bir süre CS oynayamadım güncellemelerden bir haberdim bir baktım oyuna sayılı rank sistemi gelmiş.

Valve gibi bir şirket'e para vermek asıl saçmalıktır. CS2'ye 5 dolar yatırdım ve pişman oldum. Keşke gidip Epic Games'ten oyun alsaydım.

Aldığım düzgün bir şeyi neden iade edeyim ki?

Valve gibi bir şirket'e para vermek asıl saçmalıktır. CS2'ye 5 dolar yatırdım ve pişman oldum. Keşke gidip Epic Games'ten oyun alsaydım.

Aldığım düzgün bir şeyi neden iade edeyim ki?

Olay iade etmek değil zaten. Gittin 1000 dolar para verdin bir bıçak aldın diyelim bir süre sonra sıkıldın mı git takasla sat yenisini al paraya mı ihtiyacın var nakite çevir. Valorant da yatırdığın paranın dönüşünü alamazsın.

Valorant'a para yatırmak saçmalıktır. Oyuna para yatıran bir sürü arkadaşım var hepsi bıraktı oyunu. Hesabı satmaya çalışınca da 5-6 kat ucuza satabiliyorsun alınması için.

Hocam peki sizce rank sistemi nasıl olacak CS:GO'da? İyiyim diyebilmek için 20klara falan mı gelmemiz lazım yani eskiden normal rekabetdede global falan vardı şimndi maplere dağıttılar.

Valorant'a para yatırmak saçmalıktır. Oyuna para yatıran bir sürü arkadaşım var hepsi bıraktı oyunu. Hesabı satmaya çalışınca da 5-6 kat ucuza satabiliyorsun alınması için.

Oynamayacaksan alma zaten. Sırf eşya satma var diye bir oyunu neden arşa çıkarmaya çalışıyorsunuz?

O zaman CS2 sadece market. Madem iade edeceksin veya satacaksın alma. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…