Zifiri bıçak almak vs CS2'de envanter dizmek

Çok da güzel görünüyor bence silahımın içinden 800 tane ışın çıkıp havada uçması için 600 lira vermek yerine 10 tane CS skini alırım.

200 TL değerli mi?

50 TL'ye az daha koyarım demek 30 40 lira koymak demek az daha 50 TL'den daha fazla olmamalı. Bir Battle Pass yerine 4-5 tane mis gibi skin alabiliyorsun.

Çok da güzel görünüyor bence silahımın içinden 800 tane ışın çıkıp havada uçması için 600 lira vermek yerine 10 tane CS skini alırım.

Aynı şeyi anlatıp duruyoruz. Dostum bir skine para veriyorsan parasına değecek bir şey almalısın.

Mis gibi mi? Örnek versene. Ak'yi siyaha boyamışlar skin diye yediriyorlar.

Kimse paraya ihtiyacı yok diye 1-2 yıl sonra bırakacağı bir oyuna binlerce para yatırmaz. Diyelim ki gelecekte paraya ihtiyacın oldu csdeki skinlerini TL'ye çevirebilirsin. Skin almış değil de paranı bir coine yatırmış gibi oluyorsun. İstediğin zamanda geri alıyorsun.

Arkadaşlar şöyle söyleyeyim ikiniz içinde 1. Valorant'ta güzel bir skin içinde 400-500 TL para cepten çıkarman lazım CS:GO içinde yoksa ikisindende 50 TL'ye o kadar güzel şeyler alamazsınız. Benim dediğim konu CSdeki rank sistemi. Ben sayıları güzel bulmuyorum rnak konusunda o yüzden CS'ye mi yatırsam yoksa Valorant'a mı onu düşünüyorum.

CS düzelene kadar CS'ye para yatırmak saçmalık olur bence.

Zaten profillerinizde çok benzetiyorum kim neyi savunuyor anlayamadım

Dolara yatır parayı o zaman. Ne diyeyim.

Aynı şeyi anlatıp duruyoruz. Dostum bir skine para veriyorsan parasına değecek bir şey almalısın.

Mis gibi mi? Örnek versene. Ak'yi siyaha boyamışlar skin diye yediriyorlar.

Bu akyi siyaha boyamak mı? Bence 10 dolarlık bir skine göre çok güzel.

Dolara yatır parayı o zaman. Ne diyeyim.

Bak benim dediğim şey hem paranı gelecekde iade alabileceksin, hem de iade alana kadar güzel görünen bir skinle oynayacaksın. Artı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…