Zihin gücü ile neler yapılabilir?

Makaleyi dikkatlice okuyun, sorunuza cevap bulacaksınız.

Çok şey yapabilirsiniz. Telekinezi, biyokinezi vb. yapılabilir. Ama kendinizi eğitmeniz ve iyi kaynaklar bulmanız gerekiyor. Böyle meraklarınız varsa kaynakların sağlamlığına dikkat edin ve ayaklarınızın yere bastığına emin olun. Bu tür şeyleri dinselleştiren tüccarlara karşı gözünüzü açık tutun.

Psişik güç diye bir şey yok. Psiball oluşturman mümkün değil. Psi Wheel'i zihninle çevirmen mümkün değil. Telekinezi gerçek değil. Pyrokinezi gerçek değil. Laktokinezi gerçek değil.

Belki bir adet aslan kaplumbağa bulabilirsen element bükme güçleri elde edebilirsin.

Ben Hyodo Issei olmak istiyorum o zaman şeytan çağırayım.

Beyninizin tamamanı kullanıyorsunuz ama tam performansta çalışmıyor. Lucy ve Limitless filimlerinde güzel detaylar var buna örnek olarak.

Şu an bile dışardan aldığımız besinlerle kendimizi uyuşturuyoruz, tam performans/verim elde edemiyoruz.
İnsan bedeni tetikleyicilerle aksiyon verebilen bir düzene sahip. LSD tarzı tetikleyiciler buna örnektir.

Bu düzen sınırlıyken, insanları sınırlandırıyorken. Böyle bir yeteneğin var olması onlar için sorun teşkil eder zaten.

Negatif enerjiyi, batıl inançla bağdaştırarak nazar diye adlandırdılar, artık insan negatif enerjinin varlığına inanmıyor.
Zaten kireçli 3. gözlerin varlığıyla, yenilen etlerle o gözün aktif çalışacağını sanmıyorum.

Özellikle de forum içinde insanların üzülmesinden, kavga etmesinden zevk alan kişilerin varlığından haberdarız. Artık geçmişte ne yaptılar da böyle bir düzene tâbi tutulduk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…