Zihinsel engelli olduğumu nasıl anlarım?

Allah insanı ailesiyle ıslah etmesin gerçekten. Herkes tamam ama aile bozuk olunca harbi sıkıntı büyük. Bunlar nasıl davranışlar çocuğuna karşı yani.
Yapacak bir şey yok, herkes eşit değil. Kiminin ailesi çocuğunun geleceği için canını dişine takar, kimisi yeri temiz süpüremediği için oğluna travma yaşatır.

Dostum bende de OKB ve sosyal fobi var şu an 1 senedir gitmiyorum ilaç verdiler takıntı için oda ileri seviye için iyi geldi ama sosyallik için hir bir işe yaramadı genetiğimde var hiç sevmiyorum nasıl tanı koydular sana tüm belirtiler var

Hocam
Baban ciddi ise sorun babanın bence ona bir IQ testi yaptırmanızı öneririm. İnsan evladına ciddi şekilde(kızgınlık dışı)bunu söylüyorsa sorunludur...

Boşverin hocam bizde çok sağlıklı değiliz sanki akıllı taklidi yapıyoruz.

Ben 11 -12 yaşlarımda psikologa gittim derslerime çalışamıyorum diye. Bana DEHB teşhisi koydular. Sonra benim o çok sevdiğim ailemde herkese o teşhisi koyuyorlar diyerek tedavi görmeme ve ilaç kullanmama izin vermedi. Sonuç = Yaşım ilerlediği için ilaçlar artık işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…