Zihninizi yönetebiliyor musunuz?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Orta yaşlarda ünlü birisi geçenlerde zihnini kontrol etmeyi öğrendiğini(zihninde istemediği düşünceleri geriye atıp onun için daha yararlı ve faydalı düşünceleri öne getirdiğini) belirtmişti.
Örneğin sinirlendiğiniz bir şey var ve bunun yerine farklı bir şeye yoğunlaşıyorsunuz vs.
Bunu yapabilen var mı? Varsa nasıl

Basit her gece uyurken illaki peşinizi bırakmayan o garip anılar vardır ya nedense siyah bir oda düşünüyorum ve hugolanın sen hugola mısın diyen bir oyunun fotosu geliyor nedense 8 9 yaşımdan beri bun yapıyorum kendime ilginç gelen şeyleri öne atıyorum nedense (ilginç derken garip anlamsız manasında)

Kötü bir anı geldiğinde o anıdan kurtulabiliyorum. Kendi anlık psikolojimi değiştirebiliyorum.

Sinirlendiğim bir şeyden zihnimi kolayca uzaklaştırabiliyorum . Ama üzüldüğüm şeyler sürekli meşgul ediyor beni ve 5 10 dakika düşünüyorum işim olmadığında.

Sinirlendiğim bir şeyden zihnimi kolayca uzaklaştırabiliyorum . Ama üzüldüğüm şeyler sürekli meşgul ediyor beni ve 5 10 dakika düşünüyorum işim olmadığında.
Agalar bize de öğretin bunları. En son psikiyatriye bile gittim.
Biri, bir şey aklıma takıldıysa gitmiyor. Bildiğin takıntılı oluyorum o şeye ya da kişiye karşı.
Hele öfke konusunu hiç açmıyorum.

Bir çocuğun/bebeğin/hayvanın dikkatini dağıtmak gibi düşünün bunu en basit mantıkla bu şekilde açıklanır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…