KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 30 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, uzun zamandır aynı zil sesini kullanıyorum, değiştirmek istiyorum. Şarkı, melodi veya kulağınıza hoş gelen sesler vb. kendi kullandığınız zil sesi veya önerdiğiniz zil seslerini atabilir misiniz? Her şeyi atabilirsiniz.
Arkadaşlar, uzun zamandır aynı zil sesini kullanıyorum, değiştirmek istiyorum. Şarkı, melodi veya kulağınıza hoş gelen sesler vb. kendi kullandığınız zil sesi veya önerdiğiniz zil seslerini atabilir misiniz? Her şeyi atabilirsiniz.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnsanlar biraz tuhaf karşılıyor ama güzel müzik bence
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnsanlar biraz tuhaf karşılıyor ama güzel müzik bence
Bilgehan Kartal Kilopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #3 Kendi kullandığımı drive'a attım linkini buraya ekliyorum. Beğenirseniz siz de kullanabilirsiniz. zil sesi.mp3 drive.google.com Müzik : TOOL - İnvincible
Kendi kullandığımı drive'a attım linkini buraya ekliyorum. Beğenirseniz siz de kullanabilirsiniz. zil sesi.mp3 drive.google.com Müzik : TOOL - İnvincible
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 30 Temmuz 2021 #4 Sürprizbozan: Rolled Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim de zil sesi olarak kullanıyorum, memnunum.
Sürprizbozan: Rolled Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim de zil sesi olarak kullanıyorum, memnunum.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #6 AyarsıZZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnsanlar biraz tuhaf karşılıyor ama güzel müzik bence Genişletmek için tıkla... Birisi arayınca atomu parçalamış gibi hissediyorsun, güzelmiş
AyarsıZZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnsanlar biraz tuhaf karşılıyor ama güzel müzik bence Genişletmek için tıkla... Birisi arayınca atomu parçalamış gibi hissediyorsun, güzelmiş
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2021 #7 Rivadex dedi: Birisi arayınca atomu parçalamış gibi hissediyorsun, güzelmiş Genişletmek için tıkla... Bu müziği 2 - 3 ay arayıp, zor bulmuştum. Bulunca da zil sesi olarak kullanmayı uygun gördüm. Hissettirdiği bir şey yok yani
Rivadex dedi: Birisi arayınca atomu parçalamış gibi hissediyorsun, güzelmiş Genişletmek için tıkla... Bu müziği 2 - 3 ay arayıp, zor bulmuştum. Bulunca da zil sesi olarak kullanmayı uygun gördüm. Hissettirdiği bir şey yok yani